Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.960
- 39.782
- 3.993
sonuc icraat sıfır
orası öyle ama adama gereksiz yere sövüyoruz bence gidip izleyen o degil zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuc icraat sıfır
beyler emre utkucanla ilgili bilgi kirliligi var
adam bizim scout grubunun organizatörü kendisi oyuncu izleme işi yapmıyor
videoları var sistemini anlatmıstı oyuncu izleyen 10 kisilik dil bilen bir ekibi varmıs isim isim bunları tanıttı
kendisine gelen bilgileri videoları görüsleri rapor yapmakla yükümlüymüs
isteyenler videolarını bulabilir,bunak tüzemene anlatmıstı bunları
Gerek yok renkdas biz forvete transfer yapalim, birakalim boyle sacma seyleri :encouragement: (bknz Chedjou 1 mac onlibero da denenmeli, sonra o diyenlerin hepsi pisman oldu)Oynamaz ben de biliyorum ama oynasa Umut'dan daha iyi oynar. Chedjou'nun timeing'i, hava topları, tekniği bazı forvetlerde olamayacak kadar iyi. Umut zaten futbolcu bile değil gözümde.
Aslında Kastamonuspor maçında Chedjou'yu 1 maçlığına orada deneyebiliriz.
Yani son kararı veren kişi olarak oyuncuyu canlı izleyebiliyor mu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Chedjou zaten hücumu savunmasından daha iyi diye ön libero oynatılsın istedi herkes. Stoperken daha kötü Ched. Aslında adam orta saha olacakmış Diarra gibi. Yanlış mevki seçmişGerek yok renkdas biz forvete transfer yapalim, birakalim boyle sacma seyleri :encouragement: (bknz Chedjou 1 mac onlibero da denenmeli, sonra o diyenlerin hepsi pisman oldu)
Damiao sadece bir sezon 18 gol attığı istatisikleri gösterip, beni 6 ila 9 gol attiğini söylediğimde yalancı çıkarmaya çalışan arkadaş, diğer senelerin gol durumlarına bakmış mı?
Ben yazayım
12/13 26 maç 5 gol
13/14 26 maç 6 gol
14/15 32 maç 8 gol
Şİmdi istediğiniz golcu bu mu arkadaşlar, siz gol atmayan bir golcumu istiyorsunuz?
Chedjou transfer listesinde denenmeli
Orada çok basarili olur
(Semihle beraber)
O halde gec kalmis diyelimChedjou zaten hücumu savunmasından daha iyi diye ön libero oynatılsın istedi herkes. Stoperken daha kötü Ched. Aslında adam orta saha olacakmış Diarra gibi. Yanlış mevki seçmiş![]()
Damiao sadece bir sezon 18 gol attığı istatisikleri gösterip, beni 6 ila 9 gol attiğini söylediğimde yalancı çıkarmaya çalışan arkadaş, diğer senelerin gol durumlarına bakmış mı?
Ben yazayım
12/13 26 maç 5 gol
13/14 26 maç 6 gol
14/15 32 maç 8 gol
Şİmdi istediğiniz golcu bu mu arkadaşlar, siz gol atmayan bir golcumu istiyorsunuz?
Böyle golcü stoper bulabilirsek gitsin ama yıllardır bunun eksikliğini çektiğimizi hatırlatırım
İzleyebilir tabiki neden izleyemesin? Maça yürüyerek gitmesi gerekmiyor adamın. Bunu düşünemiyor olman da ayrı bir komedi gerçekten.Yani son kararı veren kişi olarak oyuncuyu canlı izleyebiliyor mu
Böyle golcü stoper bulabilirsek gitsin ama yıllardır bunun eksikliğini çektiğimizi hatırlatırım
Yasin öztekin değilmiydi o. ?YASIN SIMSEK gistin dertler bitsin.
Lig başlayacak iki transfer daha mutlaka bu hafta sonuna kadar bitirilmeli bas