Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Kuveyke nasıl olur arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BestKuveyke nasıl olur arkadaşlar
Doğrulanırsa Yasin Şimşek'in kaderi siz değerli forum üyelerine bırakılacaktır, yeterli çoğunluk sağlanırsa kendisi ihraç edilecektir.
Bende şu oğulcanı beğeniyorum ama o bursadan yetişti sanırım
Minik bir fark var.
Bunlar premier league topcusuydu.
Bu ise savunma tedbirlerinin dusuk oldugu brezilya liginden disari cikamamis bir topcu!
Kufurmu ediyon yasin renkdashimiza renkdash![]()
Bana kalsa çoktan beri tekmeliyip disari atardim bu herifi
![]()
Bi dede vardı.. Her gün kilometrelerce yürür stadın inşaatını bir tepeden izlerdi.. Acaba bizim kulüp hiç onu maça davet etti mi?O site ne oldu yav? Kendi evim olsa takip etmezdim hergün çocuk büyütür gibi stadın büyümesine seviniyorduk ne günlerdi be
![]()
Bana kalsa çoktan beri tekmeliyip disari atardim bu herifi
![]()
Best
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kweuke nöbeti tutmaya değer renktaşımEfsane olabilecek potansiyelde
Bi dede vardı.. Her gün kilometrelerce yürür stadın inşaatını bir tepeden izlerdi.. Acaba bizim kulüp hiç onu maça davet etti mi?
6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye durumun mu yoktu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kweyke yi beğenenlere soruyorum . Allesen 3 maçını izlediniz mi ? 90 dakika ha özet değil. Bu adam acayip kazma ötesi bir forvet. Hayvan gibi ayrıca teknik 000. 10 pozisyondan 1 ini atar diğerleri dağlara taşlara saç baş yoldurur aman ha bulaşmayalım.
Damiao yu son 3 sezonda 15 gol atmış diye eleştirenlere de sözüm şudur ki : arkadaş o ligde zaten 3 sezonda 30 gol atanı manu chelsea falan alıyor yani fm oynar gibi laflar söylüyorsunuz. Baros kewell bilimum sevdiğimiz topçu geldiğinde bitikti nonda keita da dahil. Ucundan sneijderi de ekleyebiliriz 6 ay oynamamıştı. Bizim ligde bu adamlar büyük ihtimalle tutar. O yüzden boş konuşmanın manası yok umut u izleyeceğime tarıkı forvete koyun diyen adamlar 2-3 sene önce brezilyanın top 3 wonderkidine tukaka yapıyor. Kendinize gelin bu takımın forveti Umut la
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poldi'de çay içiyor Kweuke'de içiyor hatta hasını içiyor renktaş ayıp ettinForumda maalesef yönetimle birlikte geriledi.
Millet kweuke gelsin diyor.
İnanılır gibi değil....
Hayaldi gerçek olucak bu gidişle ben kendi adıma damiao birde sağ kanat oyuncusuna tavım ama kweuke asla ve asla olmamalı zaten donk gibi bir adamı aldık.
Daha fazlasına gerek yok