Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.568
- 2.299
- 1.198
![]()
Bana kalsa çoktan beri tekmeliyip disari atardim bu herifi
![]()
hahahah doguya bak sen iyi tekme atmislar sana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Bana kalsa çoktan beri tekmeliyip disari atardim bu herifi
![]()
"Musterih olunuz. Bana olan guveninizi bosa cikarmayacagim."
............................................................................................................................+++++++++++++++++++++++++++++++![]()
Pfff ...hahahah doguya bak sen iyi tekme atmislar sana.
damiao mu bu senenin nobet konusu ? her sene tapiyorsunuz la bir futbolcuya sakiz yapiyonuz burda ..
Biglia -> Formica -> Shaqiri -> pato simdi de damiao
hahahah doguya bak sen iyi tekme atmislar sana.
Öncelikle Herkese İyi Geceler...
Kendimi tanıtayım Fifa Manageriyim.Spor **************************** Süper Lig,PTT 1. Lig'de 17 tane kayıtlı oyuncumuz bulunmakta.Foruma kayıt olma sebebim Emre Utkucan kardeşimin bazı iftiralara maruz kalmasıdır.Kendisini yayıncı kuruluşunda çalıştığı zamandan beri tanırım.Futbola aşığı,hayatının %80'i futbol izlemekle geçen bir insana burda o kadar çok iftira atıldıkı,bunlara cevap vermek için kayıt oldum,cevap verir üyeliğimi kapatacağım.
Arkadaşlar eleştirmek elbette hakaret olmadan herkes yapabılır.İnsanlar fiziksel özelliklerinden,engellerinden bahsetmek onla dalga geçmek çok çok ayıp.Heleki bu kardeşimiz gününü sabahını Galatsaray için harcıyorsa daha çok ayıp.Galatasaray'da Scout ekibi transferleri yapıyor algısı yaratanlar işin iç yüzünü bilmeden konuşuyor.Bugüne kadar sadece Umut Gündoğan,Carole,Bruma,Oğuzhan Kayar,Denayer,Telles dışında hiç bir oyuncu Scout ekibi gerçekleştirmediğini çok iyi biliyorum.Bir çok menajer kulüplerden cebini doldurmak için o kadar çok oyuncu öneriyor ve FUTBOLU bilmeyen yöneticilere bunları pazarlıyolarki anlatsam aklınız hayaliniz şaşırır.
Bir Örnek vereyim size,Emre Mor var Galatasaray Scout ekibi oyuncuyu 1 senedir izletti.Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları bizzat gidip kendileri izleyip özel raporlar hazırladı.Fiyatı o zaman 250 bin Euroydu.Kulübü ile anlaşıldı bu sezon başı transfer edilecektiki bir FIFA menajeri ismini vermicem hukuk var,kendi cebini doldurmak için transferi bozdu.Sizi temin ederim ki bir çok bildiğim şey var neler neler dönüyor.Devre arası operasyonu hatırlarsınız Galatasaray Quintero ile anlaştı ama her ne varki o dönem Ontivero alındı kiimler neler yaptı neler.....
Lütfen insanları karalamayalım bunlara cevap vermek için açtım üyeliği kapatıcam.Herkese İyi geceler
Jo'da wonderkiddi o işler öyle olmuyor
Brezilya'da istatistik kasamayan topçudan hayır gelmez
Bana Brezilya futbolundan bir kaç örnek ver.Wonderkid olarak gösterilmiş düşüşe geçmiş ve sonra Avrupaya giderek ses getirmiş haklısın diyeceğim
Kuveykeyi izlemeden yorum atmışsın o çok net onu tartışmayacağım
Kardeşim çünkü umutla burak oynuyor forvette.
İllede damiao gelsin demiyoruz insanlar bunlar oynayacağına bu oynasın diyor.
Sonuçta bir potansiyel hani form tutabilirse yürür gider satabilirsinde.
Yani elinde patlamaz hajrovic gibi ne jpk gibi bilal kısa gibi umut bulut burak yılmaz gibi
Şunları takımdan gönder valencia ile 1 sınıf forvetin bonservisi yapıyor zaten aşşa yukarı
Kendimi tanıtayım Fifa Manageriyim.Spor **************************** Süper Lig,PTT 1. Lig'de 17 tane kayıtlı oyuncumuz bulunmakta.Foruma kayıt olma sebebim Emre Utkucan kardeşimin bazı iftiralara maruz kalmasıdır.Kendisini yayıncı kuruluşunda çalıştığı zamandan beri tanırım.Futbola aşığı,hayatının %80'i futbol izlemekle geçen bir insana burda o kadar çok iftira atıldıkı,bunlara cevap vermek için kayıt oldum,cevap verir üyeliğimi kapatacağım.
Arkadaşlar eleştirmek elbette hakaret olmadan herkes yapabılır.İnsanlar fiziksel özelliklerinden,engellerinden bahsetmek onla dalga geçmek çok çok ayıp.Heleki bu kardeşimiz gününü sabahını Galatsaray için harcıyorsa daha çok ayıp.Galatasaray'da Scout ekibi transferleri yapıyor algısı yaratanlar işin iç yüzünü bilmeden konuşuyor.Bugüne kadar sadece Umut Gündoğan,Carole,Bruma,Oğuzhan Kayar,Denayer,Telles dışında hiç bir oyuncu Scout ekibi gerçekleştirmediğini çok iyi biliyorum.Bir çok menajer kulüplerden cebini doldurmak için o kadar çok oyuncu öneriyor ve FUTBOLU bilmeyen yöneticilere bunları pazarlıyolarki anlatsam aklınız hayaliniz şaşırır.
Bir Örnek vereyim size,Emre Mor var Galatasaray Scout ekibi oyuncuyu 1 senedir izletti.Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları bizzat gidip kendileri izleyip özel raporlar hazırladı.Fiyatı o zaman 250 bin Euroydu.Kulübü ile anlaşıldı bu sezon başı transfer edilecektiki bir FIFA menajeri ismini vermicem hukuk var,kendi cebini doldurmak için transferi bozdu.Sizi temin ederim ki bir çok bildiğim şey var neler neler dönüyor.Devre arası operasyonu hatırlarsınız Galatasaray Quintero ile anlaştı ama her ne varki o dönem Ontivero alındı kiimler neler yaptı neler.....
Lütfen insanları karalamayalım bunlara cevap vermek için açtım üyeliği kapatıcam.Herkese İyi geceler
Yüz tane örnek versem damiao gelince örnek verdiklerim olacak anlamına mı gelir ? Tüm brezilyalı oyuncular aynı mıdır ? Böyle bir genelleme yapmak doğru mudur ?
Peki bonservissiz bir Damiao varken topa zar zor vurabilen camış kweuke yi mi alalım? Zaten elimizde 2 tane kazma var 3. Ye gerek yok bence.
Baros keita nonda kewell hatta sneijder ve podolski de bize gelmeden önce bitik denen oyunculardı. Hatta biraz daha zorlasak ujfaluji vs bir çok örnek verebiliriz.
Bu ligde elmander gibi 3.sınıf bir forvet fark yaratmışken damiao yu istememek asıl saçmalık olan bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelmişken bir iki duyum verde öyle git bari.
He ulan he topa vuramayan adam Rize gibi bir takımda her sene 12-13 gol ortamayla oynuyor
Az ligi takip et be
Futboliçe Damiao @Gozdelinho_
Kanat için önceliğimizi öğrendimbitmesi zor olduğu için yazmicam gelişmeleri takipteyim yine ilk ben yazarım büyük ihtimal
Emre Utkucan'ın Musleraya salladığı konusu doğru mu ?
Birde Edmilson Junior'ı neden almadınız ? 1,5 milyon gibi komik bir fiyata transfer oldu