Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman forumda bi kavga olsa öbürgun bi transfer oluyor :)
Totem yaptim yarin saglam forvet geliyor :)

Ne oluyor burada acep

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana kanıtlamak zorunda değilim. Arastırıp yazdığım seylerin dogrulupuna bakabilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

seninle kıyaslanınca yaşından başka artısı olmayan bir insan olarak yazdıkların istem dışı gözüme ilişti.. zeka mevzusunda -elbetteki uygulamamak sana kalmış- naçizane bir tavsiyem olacak:

sen sen ol, sen her zaman aptal ol, ve çevrendekileri zeki kabul et.. bu cümlenin anlamını henüz tam olarak kavrayabilecek olgunlukta olup olmadığını bilemiyorum.. takdir edersin ki ben senin kadar zeki değilim.. sonuç olarak bir IQ testinden 142 alan dünyadaki ilk insansın..

biz bu forumda takılan beyinsiz holiganlar olarak aramızda 150 veya 180 alma kapasitesine sahip insanlar olması söz konusu bile olamaz.. lütfedip buradaki beyinsiz fanatiklerle fikir alışverişi yapmaya karar vermen sayesinde senin gibi zeki bir insanla tanışma şansına eriştik.. arkadaşlar adına teşekkürü bir borç biliyorum..

2 kanat birden olur mu bilinmez ama gözdelinhonun bahsettigi kisi bence feghouli

seninle kıyaslanınca yaşından başka artısı olmayan bir insan olarak yazdıkların istem dışı gözüme ilişti.. zeka mevzusunda -elbetteki uygulamamak sana kalmış- naçizane bir tavsiyem olacak:

sen sen ol, sen her zaman aptal ol, ve çevrendekileri zeki kabul et.. bu cümlenin anlamını henüz tam olarak kavrayabilecek olgunlukta olup olmadığını bilemiyorum.. takdir edersin ki ben senin kadar zeki değilim.. sonuç olarak bir IQ testinden 142 alan dünyadaki ilk insansın..

biz bu forumda takılan beyinsiz holiganlar olarak aramızda 150 veya 180 alma kapasitesine sahip insanlar olması söz konusu bile olamaz.. lütfedip buradaki beyinsiz fanatiklerle fikir alışverişi yapmaya karar vermen sayesinde senin gibi zeki bir insanla tanışma şansına eriştik.. arkadaşlar adına teşekkürü bir borç biliyorum..

Boldlu kısım çok şey anlatıyor anlayana tabi :hat:

Olayın başını okumadan hakkımda çok yanlış bir yazı girmişsiniz. Birine böyle bir şey yazmadan önce olayın aslını öğrenmenizi isterdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

başını da okudum.. sonunu da.. özelden yazmışsın.. orada da neden bunu yazdığımı açıkladım.. çok uzatılacak bir mevzu değil.. bu benim görüşümdür...

yanılıyorsam sen bir şey kaybetmezsin.. yanılmıyorsam da ben bir şey kazanmam..

Hocam bence yurt içinde ve yurt dışında menajerlik yapmak çok farklı. Bizdeki yöneticiler meyilli resmen. Yurt dışında kulüp yönetenler kurt gibiler kül yutmazlar... Bizde 40 yıllık Cavcavlar bile her sene cukkalanır

Örneğin: Sedat Peker'in manevi oğlu (Olgun Peker) gibileri bile yurt içinde bu işe soyunmuş..

Menejerler her ülkede cakaldir, ve cogu ülkelerde bu isi karanlik baglantilari olan adamlarin yönettigi, yada bulastigi da olur. Menejer ile kontak kurmak, basli basina kaziktir bir kulüp icin. Kül yutmaz dedigin takimlar, Bayern Münih gibi belirli bir güce sahip takimlardir. Bayern prensip olarak menejer kabul etmez zaten. Yaninda futbolcu avukat getirebilir, ama bilmem kac komisyon alacak bir menejere müsade edilmez.

Bir arkadaşımız Scout dediğin atlar uçağa dünyayı gezer tarzı bir yorum yaptığını çok iyi hatırlıyorum

Olması gereken aynen bu. Emre Utkucan gönüllü olarak yapmıyor bu işi, ki böyle ciddi bir pozisyon gönüllü olan birini de zaten bırakılmaz. Engelli olması da eleştirilmesini engellemez. Sürekli bir ajitasyon, vefa yok o kırılmasın, şu üzülmesin. Bu insanların hepsi profesyonel ve çok ciddi paralar kazanıyorlar.

Eleştirilmek zor geliyorsa bıraksınlar bu işi. Ben daha bir tane scouting başarısı görmedim üretilen ise sadece mazeret.

" Cold_Fire - 13.01.2016 00:17

6s´ye bak. Linnes´ten sonra benim Arjantin´de en beğendiğim genç oyuncu olan Martin Benitez´e teklif yapmış.
Hoş Martinez de biraz sorunlu oyuncu 21 yaşında olmasına rağmen ama bi tutarsa gerçekten çok iyi transfer olur.

M.Denizli´nin oyun sistemini beğenmem ama yabancı transferleri genelde güzel oluyor.

İnşallah biz de ismi geçen gençlerden birkaçını alırız. Vedat Muriqi ismi filan geçince sinir basıyor. "

Antudan bir yorum

Martinez neymis yaw :asd22:

Carillo gelirse sevinçten ağlarım o derece yani
Adamda boy pos tam futbolcu tipi var
Deli fişek gibi üstelik çokta olgun bu ligi sallar alem topçu görür

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carillo Castillo Benitez Feghouli Campbell Chamberlain bunlarin hepsi klas isimler. Bu standartta kanat dusunuluyosa Yasin'den kurtulduk demektir.

Gozdelinho Chamberlain mi demis? Kiralik diyordur ozm ama bu bile imkansiz yahu. Wenger kullaniyor kendisini bu bir, ingilizler baska lige gitmez bu iki ve üc, kiralamak istese bile yine ingiltere takimina kiralar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu Gözde´ye neden bukadar itibar ediliyor ? Bunun yanlis cikan yeterince duyumu oldu son yillarda... Oradan buradan topladigi isimler ile, duyumculuk yapmaya calisiyor. Bu kiz ile ilghili duyduklarima da hic girmeyim bile.

Gozdelinho Chamberlain mi demis? Kiralik diyordur ozm ama bu bile imkansiz yahu. Wenger kullaniyor kendisini bu bir, ingilizler baska lige gitmez bu iki ve üc, kiralamak istese bile yine ingiltere takimina kiralar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Arsenal'i cok yakindan takip ediyorum, yeni bir oyuncu gelmezse Campbell-Chamberlain mumkun degil. Ox bu sene o kadar iyi degil ama Wenger zorlanan oyunculari yollayan bir hoca degil. Gozde uydurmuyodur herhalde, bizimkiler bi yoklamistir, ama alinmasi imkansiz, kiralanmasi da imkansizin bir tik alti.

Kiralanirsa yapacagi katki da kesin degil ayrica. Dedigim gibi cok kotuydu bu sene.

Günaydin sari kirmizi renklere adanmis hayatlar. Rüyamda Loic Remy ve cok Garip bir sekilde Pavel Nedved'i KAP'a bildirdik. Hayirlisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt