e iste bizde günlerdir yaziyoruz bunu.
bunlari alsisin birdaha 5 sene transfer yapmasada olur![]()
müthiş olur da işte yönetimi düşününce imkansız transferler bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e iste bizde günlerdir yaziyoruz bunu.
bunlari alsisin birdaha 5 sene transfer yapmasada olur![]()
Sana kanıtlamak zorunda değilim. Arastırıp yazdığım seylerin dogrulupuna bakabilirsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
seninle kıyaslanınca yaşından başka artısı olmayan bir insan olarak yazdıkların istem dışı gözüme ilişti.. zeka mevzusunda -elbetteki uygulamamak sana kalmış- naçizane bir tavsiyem olacak:
sen sen ol, sen her zaman aptal ol, ve çevrendekileri zeki kabul et.. bu cümlenin anlamını henüz tam olarak kavrayabilecek olgunlukta olup olmadığını bilemiyorum.. takdir edersin ki ben senin kadar zeki değilim.. sonuç olarak bir IQ testinden 142 alan dünyadaki ilk insansın..
biz bu forumda takılan beyinsiz holiganlar olarak aramızda 150 veya 180 alma kapasitesine sahip insanlar olması söz konusu bile olamaz.. lütfedip buradaki beyinsiz fanatiklerle fikir alışverişi yapmaya karar vermen sayesinde senin gibi zeki bir insanla tanışma şansına eriştik.. arkadaşlar adına teşekkürü bir borç biliyorum..

seninle kıyaslanınca yaşından başka artısı olmayan bir insan olarak yazdıkların istem dışı gözüme ilişti.. zeka mevzusunda -elbetteki uygulamamak sana kalmış- naçizane bir tavsiyem olacak:
sen sen ol, sen her zaman aptal ol, ve çevrendekileri zeki kabul et.. bu cümlenin anlamını henüz tam olarak kavrayabilecek olgunlukta olup olmadığını bilemiyorum.. takdir edersin ki ben senin kadar zeki değilim.. sonuç olarak bir IQ testinden 142 alan dünyadaki ilk insansın..
biz bu forumda takılan beyinsiz holiganlar olarak aramızda 150 veya 180 alma kapasitesine sahip insanlar olması söz konusu bile olamaz.. lütfedip buradaki beyinsiz fanatiklerle fikir alışverişi yapmaya karar vermen sayesinde senin gibi zeki bir insanla tanışma şansına eriştik.. arkadaşlar adına teşekkürü bir borç biliyorum..
Hocam bence yurt içinde ve yurt dışında menajerlik yapmak çok farklı. Bizdeki yöneticiler meyilli resmen. Yurt dışında kulüp yönetenler kurt gibiler kül yutmazlar... Bizde 40 yıllık Cavcavlar bile her sene cukkalanır
Örneğin: Sedat Peker'in manevi oğlu (Olgun Peker) gibileri bile yurt içinde bu işe soyunmuş..
Bir arkadaşımız Scout dediğin atlar uçağa dünyayı gezer tarzı bir yorum yaptığını çok iyi hatırlıyorum
İş yapar göze batan bir oyuncuOsmanlıspor'daki Ndiaye Kasımpaşa yolunda.Donk dan gelen para oraya gidiyor iyi transfer..
Adam kendini tanıtırken öyle tanıtmış Toy İbrahim. Sıkıntı yapma
Gozdelinho Chamberlain mi demis? Kiralik diyordur ozm ama bu bile imkansiz yahu. Wenger kullaniyor kendisini bu bir, ingilizler baska lige gitmez bu iki ve üc, kiralamak istese bile yine ingiltere takimina kiralar.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk