Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ulkede oldugu gibi artilar ve eksiler var hocam...

Burada 3. jenerasyon oldugum icin Allah'a sukur manevi olarak "gurbetcilik" cekmedim desem yalan olmaz. Maddi olarak tek sunu soyleyebilirim , okumayana , calismayana para yok. Yine Turkiye'de okumasan bile tanidigin varsa iyi islere girebiliyorsun ama burada tamamen kurumsallik dedigim olay var. Seni ise alan kisi isterse kardesin olsun eger yetersizsen bye bye demek zorunda...
Öyle bir dedin ki burada herkes iş sahibi akrabalar sayesinde ama Amerika'da açlıktan ölüyorlar. Volkan sen bir ara Türkiye'yi ziyaret et , sizin orada okuyana iş varmış ya bizim burada okuyana da iş yok.

Bu gidişle ciddi ciddi kwueke gelecek galiba

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ulkede oldugu gibi artilar ve eksiler var hocam...

Burada 3. jenerasyon oldugum icin Allah'a sukur manevi olarak "gurbetcilik" cekmedim desem yalan olmaz. Maddi olarak tek sunu soyleyebilirim , okumayana , calismayana para yok. Yine Turkiye'de okumasan bile tanidigin varsa iyi islere girebiliyorsun ama burada tamamen kurumsallik dedigimiz olay var. Seni ise alan kisi isterse kardesin olsun eger yetersizsen bye bye demek zorunda...
Bizim burda torpiller havada ucusuyor valla olan bizim gibi garibanlara oluyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler varmı gelişmeler ? damiao haberleri birden gündemden düşmüş galiba

Öyle bir dedin ki burada herkes iş sahibi akrabalar sayesinde ama Amerika'da açlıktan ölüyorlar. Volkan sen bir ara Türkiye'yi ziyaret et , sizin orada okuyana iş varmış ya bizim burada okuyana da iş yok.

Haklisin hocam. Tabi burasi ekonomik olarak maalesef( keske Turkiyemde ekonomik olarak iyi olsa) Turkiye'den cok onde. Benim kasettigim burada "okumayan" insan cok cok zor gecinir. Giderler cok fazla maalesef. Sadece kira $1,500'dan basliyor...

Turkiye'de yine atiyorum amcaoglu iyi bir yerde calisiyorsa seni oraya alabilir. Burada oda yok...
Ev giderleri falan daha az Turkiye'de.

Ayrica Turkiye'de 5 sene yasamisligim var , bizde belli seyler tecrube edindik oralarda :asd22:

Ekonomik olarak tabi ki tartisilmaz.

Son düzenleme:
Hamit Altıntop, antrenmanın ilk iki bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldıktan sonra son bölümde kondisyoner eşliğinde koşu çalışması yaptı.

CYiaQHXWAAAEhar.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt