Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Bruma'nın Dortmund tarafından istendiği doğru mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir dedin ki burada herkes iş sahibi akrabalar sayesinde ama Amerika'da açlıktan ölüyorlar. Volkan sen bir ara Türkiye'yi ziyaret et , sizin orada okuyana iş varmış ya bizim burada okuyana da iş yok.Her ulkede oldugu gibi artilar ve eksiler var hocam...
Burada 3. jenerasyon oldugum icin Allah'a sukur manevi olarak "gurbetcilik" cekmedim desem yalan olmaz. Maddi olarak tek sunu soyleyebilirim , okumayana , calismayana para yok. Yine Turkiye'de okumasan bile tanidigin varsa iyi islere girebiliyorsun ama burada tamamen kurumsallik dedigim olay var. Seni ise alan kisi isterse kardesin olsun eger yetersizsen bye bye demek zorunda...
Yok
New York...
Malum kisinin adi dahi gecmez buralarda eger onu kast ettiysen
Emre Utkucan @EmreUtkucan 7. Nov. 2010
Montpellier'in 17 numaralı oyuncusu Olivier Giroud son derece beğendiğim bir santrafor.
Bizim burda torpiller havada ucusuyor valla olan bizim gibi garibanlara oluyorHer ulkede oldugu gibi artilar ve eksiler var hocam...
Burada 3. jenerasyon oldugum icin Allah'a sukur manevi olarak "gurbetcilik" cekmedim desem yalan olmaz. Maddi olarak tek sunu soyleyebilirim , okumayana , calismayana para yok. Yine Turkiye'de okumasan bile tanidigin varsa iyi islere girebiliyorsun ama burada tamamen kurumsallik dedigimiz olay var. Seni ise alan kisi isterse kardesin olsun eger yetersizsen bye bye demek zorunda...
Bruma'nın Dortmund tarafından istendiği doğru mu?
Öyle bir dedin ki burada herkes iş sahibi akrabalar sayesinde ama Amerika'da açlıktan ölüyorlar. Volkan sen bir ara Türkiye'yi ziyaret et , sizin orada okuyana iş varmış ya bizim burada okuyana da iş yok.
Bence ala ala Damiao'yu alacagiz.Yine ona da sukur umut ile buraktan iyidirbeyler varmı gelişmeler ? damiao haberleri birden gündemden düşmüş galiba
Damiao,Benitez ikilisi benim icimden geciyor.Cidden biz kimi alacaz yaw...
Damiao,Benitez ikilisi benim icimden geciyor.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamit Altıntop, antrenmanın ilk iki bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldıktan sonra son bölümde kondisyoner eşliğinde koşu çalışması yaptı.