Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk bile Sabri'den bıkmış:asd:

Hadi hayırlısı olsun inşallah diyor :D

Gomez'in transferiyle ilgili millet bir şeyi gözden kaçırıyor. Sabah Ntvspor'da da söylediler. Adamın Fiorentina'daki yıllık brüt maaşı 11-12 m Euro. Beşiktaş da bunun yarısı kadar bir para veriyor bu adamı ki hayvani bir para bu. Yani Gomez değil kralı gelse bu kadar yüksek paralar veriyorsan eğer o adamın takımı tek başına taşıması lazım. Herifler AL gruplarından elendiler fazla söze gerek yok herhalde. Fiorentina bir şekilde bırakır Gomez'i, adamlara zaten giren girmiş daha fazla girmesin diye uğraşıyorlar.
gomez bence iyi işler yaptı ama beşiktaşda nolucak ki anca bu kadar olur şampiyon da olamıcaklar izleyin :D

CYq9Vt5UEAAZfgi.jpg

ahahaha ARKADAKI FOTO SüPER AMA AHAHAHA

Adama anlatmislardir " Iste bak arkandaki foto, sikecilerin stadinda karalink sekilde kazandigimiz kupa "

gomez bence iyi işler yaptı ama beşiktaşda nolucak ki anca bu kadar olur şampiyon da olamıcaklar izleyin :D

gerçek gomezi henüz görmedi bjkiler hele bir sakatlansın 6 ay topa vuramasın ondan sonra geçmiş olsun

fikonun suratı ozaman göreyim

müzmin sakat bir adamın herzaman riski vardır sadece şimdiye kadar şanslıydı

gerçek gomezi henüz görmedi bjkiler hele bir sakatlansın 6 ay topa vuramasın ondan sonra geçmiş olsun

fikonun suratı ozaman göreyim

müzmin sakat bir adamın herzaman riski vardır sadece şimdiye kadar şanslıydı
valla biz forvet alalım yeter Gomez benim tarzım oyuncu değil tank gibi adam ben remy cisse pato tarzı forvetleri seviyorum

Yalan olmasın ben Gomez transferine çok karşı çıkmıştım bizimle adı geçtiğinde. Hem sık sakatlanan hem de 30'unu geçtiği için iyice güçten düşen bir oyuncu olduğu için dedim. Şu anda iki sıkıntıyı da yaşamıyor ya da göstermiyor. Bir şekilde iyi katkı veriyor ama işte o kadar büyük paralar veriyorlar ki adama karşılığında alacakları katkı hiçbir şekilde karşılamayacak bence o maaş yükünü. Biz Drogba'ya ve Sneijder'a verdik/veriyoruz böyle yüksek maaşları. Ama karşılığını ŞL'de her türlü aldık, kadromuz toparlanırsa almaya da devam ederiz.

Niye Andre Carrillo'yu almıyoruz anlamış değilim.46 maç 7 gol 18 asist 24 yaşında 2016 da sözleşmesi bitiyor.Şu an kadro dışı.Bana Keita' yı andırıyor.

Gomezin Fiorentinaya vergilerle birlikte maaliyeti 8.5 milyon euroydu. Net maasi 4.250 bin euro. Bütcesi 60-70 milyon euro olan bir takim icin cok önemli bir rakam. Fiorentina Gomezi gönderip, bütcesinde olusan boslukla, Kalinic ve Astoriyi aldi.

Lan hala ses Seda yok. Leş gibi bi Arjantin bebesini alıp gelicekler. Boy yok kas yok Brumadan daha kötü kanımca. Niye Carrillo campell varken böyle çöplerle uğraşırsınız ki akıllanmadınız mı? Yoksa komisyon mu tüm mesele!

Sneijdersin ve sabriyle oynadığını hayal et bir an:)
oha kurtulduk bakışıydı bence o Sneijder ciddi anlamda Galatasarayı çok seviyo o da yediremiyo sabrileri tarıkları her mevkide first class oyuncu görmek istiyo. adam içinden diyodur şu umutla buraktan bi kurtulamadık diye forvet gelince halay çeker heralde :D

şaka maka şimdi forvet değil de , kanat forvet alınacak haberleri artmaya başladı. En az 2 3 gazetede okudum şimdi. Eğer forvet burak ve umut olursa sizin yapacağınız golcü kanatı silkeleyim.Siz Damiao falan istemeyin daha, yine hiç birini almazlarsa görürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt