Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hoca gelse rezil transfer dönemi olurdu bence denizli yazında kadroyu budar tamamdır

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer başarısı

Dortmund yaz transfer döneminde Weigl'i kadrosuna 2,5 milyon avro karşılığında kattı.6 ay sonra ManCity 25 milyon avro teklif yaptı

"Atletico Madrid, yıldız oyuncusu Antoine Griezmann'ın serbest kalma bedelini 80 milyon eurodan 100 milyon euroya çıkardı."

OHAAAA 100 mü? Biraz abartili degil mi bu simdi

Martinez. fmde de santrafor görünüyormuş , korkmaya başladım ben aslında, bunların işi belli olmaz. Her ne kadar Gökmen kanat için düşünülüyor dese de.

Martinez. fmde de santrafor görünüyormuş , korkmaya başladım ben aslında, bunların işi belli olmaz. Her ne kadar Gökmen kanat için düşünülüyor dese de.
işte benimde çekincem o hiç güvenmiyorum 1.73 lük çocuğu bizi saviola diye yutturcaklar kimseyi alamıyosan sebastian haller i al halimiz duman eğer almazsak ahlar vahlar arasında izleriz maçları.iyi bir forvet ve kanat olursa şampiyonlukta iddialı olabiliriz

MILIK > GALATASARAY'a

"Devre arasında mutlaka forvete takviye yapmaya niyetli görünen Galatasaray, Ajax forması giyen Arkadiusz Milik için eski Galatasaraylı Roman Kosecki devreye girdi. " (TAKVIM)

Keske gelse cünkü MILIK > Damiao
Ama Ajax kolay birakacagini zanetmiyorum, bildigim kadariyla takimin tek forvetti.

MILIK > GALATASARAY'a

"Devre arasında mutlaka forvete takviye yapmaya niyetli görünen Galatasaray, Ajax forması giyen Arkadiusz Milik için eski Galatasaraylı Roman Kosecki devreye girdi. " (TAKVIM)

Ama Ajax kolay birakacagini zanetmiyorum, bildigim kadariyla takimin tek forvetti.

Sanogo da var iirc

Ahmet Çakar : Galatasaray'ın aldığı sağ bek bırak Gökhan Gönül'ü, Şener'in sağ bacağının dizi olamaz.

MILIK > GALATASARAY'a

Bu adam avrupa liginde forma giymedi mi ?

Hadi linnes bir fırsat transferi falan oldu da avrupa ligine umut veya burakla mı çıkmayı düşünüyorlar acaba avrupa liginde oynayamadıktan sonra ne anlamı var ki

valla biz forvet alalım yeter Gomez benim tarzım oyuncu değil tank gibi adam ben remy cisse pato tarzı forvetleri seviyorum

Aynen hem topu tasiycak hem bitirecek.

3 yildir top suremeyen, pas veremeyen, sirti donuk top alamayan beceriksiz forvet seyrede seyrede bu ozlem daha da artti.

Ben olsaydim Remy icin londraya kamp kurardim 1 ay boyunca. Devre arasi oldugu dusunulurse en uygunu, bizim icin en dogrusu bana da Remy geliyor.

arda barcelona takımında antrenmana çıkamaz nou campa ancak seyirci olarak gider via ahmet çakar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt