Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real Madrid 2 haftada transfer şov yapamazsa hem bu sezon hem de gelecek sezon babalara gelir.
X
Danilo Ramos Varane Marcelo
Kroos Modric
X(Bale) James Ronaldo
X

Max 2 transfer lazım real e bir 2 de yedek olsa iyi olur o kadar bu kadar abartmaya gerek yok bence zidane da geldi çıkışa geçer.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sisto olmamış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forved yok yatın alternatif dedi yala

İyi o zaman 10 kisi oynamaya devam edelim. Bu sene zaten gitti. Gelecek yillari da cöpe atalim.

Kesinlikle ikinize de katılıyorum ben de aynı görüşteyim ama
Bu senenin gittiğinin zaten farkında , bu seneyi kurtarıcam diye Burak'ın üstünde bi isim alırsan önündeki seneyi UEFA götürücek , artık Linnes vari bir forvet bulmak şart yoksa ya Burakı kesemezsin ya UEFA ya gidemezsin.

Gelicek fazla ismi olmayacak adam perfoemansıyla Burakı kesecek

O Burak yedek kalmazsa zaten UEFA'nın binmesine gerek yok. Burak bey zaten yeterince takımın içine ediyor.

Mustafa Denizli: 20'li yaş grubunda görüştüğümüz ve alamadığımız isim Fransa'daydı. Şartları zorladığımız 18 yaşlarındaki ise Danimarka'da.

Mustafa Denizli: Ancak mutlaka 18 yaş grubundan bir isimle anlaşmak istiyoruz.

Benim anlamadığım olay şu, konoplanka alacaktık hamza istemedi , demişti başkan bir canlı yayında 2 3 önemli isim vardı dedi, ozaman diyelim hamza istemedi şimdi neden o ayarda futbolculara bakmıyoruzda daha kendini kanıtlamamış ucuz oyunculara göz çeviriyoruz?

Benitez değeri 250 k gösteriliyor videolarındada bakıldığında öyle ahım şahım bir videosu bile yok,normalde videolar harika oyuncu pazarlar bunda oda yok. Partizandaki çoçuk kalitesi belli, eğer sene başında konoplayanka gibi isimleri hamza istemedi diye almıyorsan ozaman gideceksin zirkoviç gibi brugdeki çoçuk gibi isimleri almak varken.. Ne diye 2 milyon e çöpe atayım.

Benim hayat felsefem kıyafet alırkende 20 tl ye 5 çeşit pantolon alacağıma gider 110 tl verip 1 tane alırım. Çünkü biliyorum ki o 20 tlılık mal ya rengi açacak ya dıkışleri sökülecek ve muhattap olacağın kimsede olmayacak. 20 tl çöpe atılacak.

Ünal aysalın o kafasını beğeniyordum. Bu adam bildiğin ölücü.

Hocam sezonun ortasinda transfer yapmak herzaman daha zor ve riskil ama size 100% katiliyorum hakklisiz. Hep cart curt 5-10 tane oyuncu aliyoruz 1-2 milyon euroluk, keske onun yerine parayi basip 1 tane oyuncu alsak ne mutlu bize.

Hoca direk Sisto mu dedi yoksa verdiği ülkeden tahmin mi yürütüyoruz?

Sisto olmamışsa yazık olmuş. Acayip potansiyeli olan bir kardeşimizdi

Fransadan dediği Famara da olabilir

Bu arada Hoca'nın 20 yaş civarı takıntısına katılmıyorum. Bize doğrudan etki edecek 22-28 yaş arası olgun adamlar gerek. Telles, Chedjou, Sneijder, Linnes bu yöndeki doğru transferlerdi. Bu yaş grubu da kaliteli olduğunda en az 5 sene oynuyor zaten.

X
Danilo Ramos Varane Marcelo
Kroos Modric
X(Bale) James Ronaldo
X

Max 2 transfer lazım real e bir 2 de yedek olsa iyi olur o kadar bu kadar abartmaya gerek yok bence zidane da geldi çıkışa geçer.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaleye De Gea'dan aşağısı kurtarmaz onları. Forvete de mobil birisi lazım Aguero veya Griezmann gibi. Zaten bu iki transferi 15 gün içinde yaparlarsa transfer şovu yapmış olurlar. Seneye de transfer yapmak için bahaneleri kalmaz.

simdiye kadar yapilan iki transfer de mevki olarak isabetli lakin denizli'nin 18-20 yasindaki oyunculara bukadar takmasina anlam veremedim.

önemli olan 30 yasin altinda olan ve tahminen en az 3 sene götürebilecek, ilk 11'de oynayabilecek isimler olmali.

andre carrillo, seydou doumbia, loic remy bu baglamda yerinde isimler olur.

takimi krese cevirip yerlilerin bi tarafini iyice sisirmek dogru degil.

Vizyonsuz hamza

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 yaşındaki bir oyuncuyla daha gorusuyoruz dedi, tarayın bu yaştaki hücum oyuncularını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt