Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alternatif diye baktıkları forvet bile buragı keser,moral bozmayın

Poldi 3 aydır sakat sakat oynuyormuş Hamza karaktersizi adamı eleştiriyordu yüzsüz herif. Ulan adam değilsin

Forvet yoksa büyük hata olur.gerçi bu sene bitti zaten. Yaz dönemi daha kaliteli forvetler olabilir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet almayacaklarsa ya da ancak "alternatif" forvet alacaklarsa defolup gitsinler hic dönmesinler Istanbula.

Vizyonunuza tükürim alternatif diyor ya bu mal kovulur sezon sonu

Kolay kolay sinirlenen ve kalp kıran bir yapıya sahip değilim işim gereği lakin Denizli'nin forvet listede var ama öncelik o değil dediği an , çıldırdım . Alternatifli görüyor yani forveti , peki Burak hep sakat , sadece Umut kalıyor. Bu mu alternatifli olan bölge. Orta saha alma gerekirse, forvet al ayıptır ya. Neyse çizgimi bozdum, kusura bakmayın.

Yarindan sonra açıklanacak isim benitezdir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Damiao+Kweuke hayalleri kurarken Denizli forvet öncelikli bölge değil dedi ya.

Yok böyle birşey.
Burak falan mı bir şey yapıyor,elinde taşaklı kişilerin sex görüntüsü falan mı var ya ?
Adam bu sezon 3 defa sakatlandı zaten bombok bir oyuncuyudu iyice geriye gitti onun yedeği futbolcu demeye dilim varmayan Umut.

Allah sizi kahretsin ya.

Umutla Burak Sivas maçında boş kaleye atamasınlar taraftar inip bir güzel dövsün bak o zaman giderler işte.

Poldi 3 aydır sakat sakat oynuyormuş Hamza karaktersizi adamı eleştiriyordu yüzsüz herif. Ulan adam değilsin

Adi ırkçı herifin teki işte poldi sakat çıkıyordu memnum değilim diyordu. Umut'a ise mücadelesini çok beğeniyorum diyordu racist racistoglu

Forvet almayacaklarsa ya da ancak "alternatif" forvet alacaklarsa defolup gitsinler hic dönmesinler Istanbula.

Alternatif forvet bile bizdekileri keser kanka. Denizli yeter ki adaletli forma dağıtsın.

Geçen gün söylemiştim tekrar edeyim, Fransa 2'den kalburüstü bir forvet mevcut forvetlerimizi kulübeye gönderir.

Ya burda boş post atıcağımıza forvet için saldırsak ya koca dönem umutu izleticek bunlar bize

Martin Linnes'in Sivasspor maçında oynamayacağı öğrenildi. (Fanatik)

Tarık oynar artık.
Linnes takıma yabancı diye oynatmıyorlar oysaki Tarık futbola yabancı.

Denizli birçok konuda fena konuşmadı. Ama Burak'a güvenen hocanın o koltukta oturacağı süre 7-8 aydır en fazla. Bunu da unutmayalım.

2 kanat al , sezon sonuna kadar forvet podolski , sinan olsun o zaman tamam başka türlü forvete alternatif alıcam ne demek kafayımı yedin moruk denizli.

Hayal kırıklığına uğradım.forvet olmadan diğer transferlerde çöpe atılır

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt