Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftasonu gelecek oyuncu kim lan acaba

Uefa neden olmasin ağa.

bi bilgim yok son yıllarda kurallar okadar çok değişti ki şuan ki sağbekimiz uefa da oynayabiliyor mu?
hiç sanmıyorum bizimkilerin kafasında uefa hedefi olsun. kazara lazio yu elersek bi heyecan bi sinerji gelir belki ozaman ama ozaman da sarbi,umut,burak ile çıkacaz sanırım ilerki turlara.

la forvet alınır,sıkıntı yapmayın

bi bilgim yok son yıllarda kurallar okadar çok değişti ki şuan ki sağbekimiz uefa da oynayabiliyor mu?
hiç sanmıyorum bizimkilerin kafasında uefa hedefi olsun. kazara lazio yu elersek bi heyecan bi sinerji gelir belki ozaman ama ozaman da sarbi,umut,burak ile çıkacaz sanırım ilerki turlara.
Bizimkilerin kafasinda degil ama hocanin kafasinda olabilir diyorum hani hayatını mutlu sonlandirmak isteyebilir tek çıkış yolum bu.

Castillo gelsin laan nolur

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam forvet almaz.Umutun buragın oynadıgı yerde takıma hangi ortasahayı getirirsen getir farketmez.Tüm pozisyonları yalan edecekler.Bizim fosilde evlat virüsüne kapıldı herhalde.

Kanata Martinez forvete de daha adı çıkmamış yeni biri olacak gibi bence

önümüzdeki kupa maçından sonra gidenler olacak dedi denizli 3-4 oyuncu gidecekmiş

Forvete en azından kötü oyuncu alınacaksa, bari kanat iyi olsun..Carillo gibi sisto gibi buda kendini kanıtlamamış oyuncu olacaksa koy gitsin b.ku yedik demektir.

Selamlar
Bugun ku duyumlar nelerdi acaba?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images

kısacası yine
Kanata Martinez forvete de daha adı çıkmamış yeni biri olacak gibi bence

Ne ediyorsaniz edin bana su PIONE SISTO'yu getirin !!!

Hadi çikiyorum, iyi nöbetler rtaslar.

Sayın modlar nöbeti kapatalım kimleri alamadık onun konusunu açalım.

malum 2.alternatif bile alınamamış 3.isimler için nabız yoklanacakmış.

sıcharım böyle transfer politikasına !

Sayın modlar nöbeti kapatalım kimleri alamadık onun konusunu açalım.

malum 2.alternatif bile alınamamış 3.isimler için nabız yoklanacakmış.

sıcharım böyle transfer politikasına !

Böyle yaparak dursun ve denizli sonlarını hazırlıyor.Futbolculardan önce dursun ve denizli gitmeyi kafaya koymuş.

Aylardır yazılanları Denizli'nin tek cümlesi özetlemiş. Galatasaray'da oynayacak kalitede yerli yok bu kadar basit. Eski hoca ya anlamıyordu ya da işine öyle geliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt