Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benitez denizlinin alınacak dediği 3-4 oyuncudan biri .

Denizli nin aciklamalarini tekrar izledim, 3 tane oyuncu daha gelecekmis diyor. 2 tanesi 20-24 yas arasi, bitane de 18 yasindaymis.

Yav adam sponsor olmuş işte ne diye adamlar sövüyorsunuz? Aynı şekilde başka bir firma bize sponsor olsa Fenerliler sövecek bu seferde. Ee bu mantıkla bir firma sahibi olsam hiçbir şekilde bu sponsorluk işlerine girmem.
Canım kardeşim, olay sponsor olmaları değil.Dikkat edersen orada az miktarda para keserek isimlerini çekiyorlar ki adamların ismi tek dursun. Böyle yanar dönerli işler için dedim.Bu firmanın sahibi de aşırı fanatik , anla yani neden öyle yaptıklarını.

Canım kardeşim, olay sponsor olmaları değil.Dikkat edersen orada az miktarda para keserek isimlerini çekiyorlar ki adamların ismi tek dursun. Böyle yanar dönerli işler için dedim.Bu firmanın sahibi de aşırı fanatik , anla yani neden öyle yaptıklarını.

Tamam da bunda yanlış olan nedir bunu soruyorum? İşimize gelince zengin Galatasaraylılar neden sponsor olmuyor demeyi biliyoruz? Adam takımına sevgisi bir şekilde gösteriyor işte saygı duymak gerek. Burada asıl sinirlenmesi gerekenler sadece konuşan Galatasaraylı zengin iş adamlarıdır.

arkadaşın biri güzel tespit yapmış denizli genelde fizikli pivot forvetleri sever diye aslnda eren mesela tam bu tarife uyan adam eğer yabancı bulamıyorsa

bencede bu tarz bir forvet istiyordur mustafa hoca

sabri ve umut karşılıgında bize tomas necidi verirmi acaba denge ırkçıoglu

Tamam da bunda yanlış olan nedir bunu soruyorum? İşimize gelince zengin Galatasaraylılar neden sponsor olmuyor demeyi biliyoruz? Adam takımına sevgisi bir şekilde gösteriyor işte saygı duymak gerek. Burada asıl sinirlenmesi gerekenler sadece konuşan Galatasaraylı zengin iş adamlarıdır.
bence iş adamları da değil , liseli zihniyetiyle insanları uzaklaştıranlarındır suç.

şampiyon yapar yapmaz bilemem ama takımın başında enazından hoca oldugu belli şu basın toplantısını bugün hamza efendi yapsaydı

bir düşünün,ya tvyi monitörü kırıyor olurduk ve şu saatte hala sövüyor olurduk

ne diyelim buna şükür

camiada mustafa denizliden baska şampiyonluğa inanan yok ilginç
ben de inanmıyorum

Benitez'e kötümser bakmıyorum şahsen ben. Uygun bir maliyete gelsin. En azından heyecan yaratır.

Beyler izlediğim kadarıyla sanki Castillo>Benitez ne dersiniz ? Belki zenci faktörü etkilemiş olabilir (yanlış anlamayın hemen züchergüm ) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt