- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.241
- 5.628
benitez denizlinin alınacak dediği 3-4 oyuncudan biri .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canım kardeşim, olay sponsor olmaları değil.Dikkat edersen orada az miktarda para keserek isimlerini çekiyorlar ki adamların ismi tek dursun. Böyle yanar dönerli işler için dedim.Bu firmanın sahibi de aşırı fanatik , anla yani neden öyle yaptıklarını.Yav adam sponsor olmuş işte ne diye adamlar sövüyorsunuz? Aynı şekilde başka bir firma bize sponsor olsa Fenerliler sövecek bu seferde. Ee bu mantıkla bir firma sahibi olsam hiçbir şekilde bu sponsorluk işlerine girmem.
Canım kardeşim, olay sponsor olmaları değil.Dikkat edersen orada az miktarda para keserek isimlerini çekiyorlar ki adamların ismi tek dursun. Böyle yanar dönerli işler için dedim.Bu firmanın sahibi de aşırı fanatik , anla yani neden öyle yaptıklarını.
Çelimsiz , gelmesin kısa boylu olan.
sergen dediydi dersiniz.benitez ekstra bi transfer olacak.gelecek kanat kendisi değil bence.
Denizli nin aciklamalarini tekrar izledim, 3 tane oyuncu daha gelecekmis diyor. 2 tanesi 20-24 yas arasi, bitane de 18 yasindaymis.
bence iş adamları da değil , liseli zihniyetiyle insanları uzaklaştıranlarındır suç.Tamam da bunda yanlış olan nedir bunu soruyorum? İşimize gelince zengin Galatasaraylılar neden sponsor olmuyor demeyi biliyoruz? Adam takımına sevgisi bir şekilde gösteriyor işte saygı duymak gerek. Burada asıl sinirlenmesi gerekenler sadece konuşan Galatasaraylı zengin iş adamlarıdır.
https://www.youtube.com/watch?v=EH308JpNF8Abu acıklarmaların tamamının linki var mı atar mısın
sabri ve umut karşılıgında bize tomas necidi verirmi acaba denge ırkçıoglu
Haa o mesele yok yaa bilmiyorum bana inandırıcı geldiKaynak olarak gosterdigin icin sonra da HO diyorsun yani o kisi kimse artik inanmayin.