Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben en cok 3 oyuncu kismina takildim.1 i forvettir 2.si sag kanat, 3.su??

3.su Umarim stoperdir.

Valla artik yarin macimiz var. Burak ve Poldi 2 mac yoktu gerci denizli burak iyilesti dedi ama olsa bile yine ariza cikarabilir.

Yonetim hala forvet alamayarak bacağına kurşunu sıktı.

Bu 20 yas operasyonlari umarim ciddi yapilir.

Tahammulsuz taraftari olan bir kulup olduk.

Joseye bile yine futboldan anlamayan ve fenere hizmet eden ifb medyasinin kayigina biniveriyor GS taraftarinin bazilari.

Yaz basi "Melo ne yapiyor ki" diyen bir dolu ifb kayigina binmis adam vardi burda!!

Melo nun ne yaptigini ogrenmis oldular cok sukur 3 ayda!! Simdi Donk geldi onu da gorucez.

Jose bedava alindi ve GS kadrosundaki en genc isim. Bu cocuk 12 milyona alinmadi Bruma gibi!! Adam tek pas oynuyor ve oyun yonunu degistiren capraz paslari var. Enteresan calim ve paslar atiyor. Ama jose soyle kotu boyle kotu.

Adam evet son maclarda ilk geldiginden kotu ama sabredeceksin. Olmadi 2-3 yil bakip adami satip kar edicen.

Ifb medyasinda Buraga , Umuta, Sabriye , Tarika, Emre Colaga, Semihe hic "GS da oynayacak kapasite degiller" diyen oldu mu?? Olmadi. Neden? Ehh iste gecen sene sonunda burada bazilarinin papagan gibi tekrarina vesile olan ifb medyasinin gazladigi "Melo ne yapti ki" sozunu neden gazladilarsa ondan!!

Maas olarak burak 3 milyon, Umut 2 milyon, Sabri 2 milyon, Tarik 1.2 milyon, Semih 1.8 milyon, Colak 900 bin alirken ve bu herif 800 bin aliyor ve emre ile semihten 4 er yas, diger papazlardan nerede ise 10 yas kucuk!!

Pato alınmasaydı he der geçerdimde şuan da bu ihtimalin olma olasılığı çok yüksek

Chelsea en kötü kiralar kadro şişirmez

-------------------Muslera----------------------
Linnes---Cehdjou-----Denayer------Carole

-----------Selcuk---------Donk----------------

Zivkovic-------Sneijder--------------Poldi---

-------------------Remy-------------------------

Arenada 55 bin kisilik koro halinda orgazm olur...:asd22:

Hakemle konuşacak biri lazım olmasa at Selçuk'u al Matuidiyi :asd22:

Denizli'nin sözlerinden anladığım kadarıyla Donk ve Linnes dışında 3-4 transfer daha olacak. Bunlardan iki tanesi 20-25 aralığında ve diğerleri de 18-20 yaş.

Hoca santraforu öncelerse güvenimi kazanır. Ortasahaya bir adam daha istiyormuş. ROdriguez gidici herhalde.

Bilal'den berbat Jose. Sistem oyuncusu, bizde tutmaz zaten kiralayalım 1 yıl belki gelişir.

Ooo A Spor'da bu gece konuk Evren Turhan'mış :tiphat:

Pato'yu aldılarsa Remy'i bırakabilirler bence.

Son düzenleme:
bu yönetim remy i alırsa ayakta alkışlarım. bu yönetimden beklenmeyecek kadar büyük bi transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt