Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse hakan seni bilmem ben olsam agir kufur ederdim o cocuga aileye ve bana kufur edecek aklini alirim ben.
Peki küfür ederek eline ne gececek? Karsinda ki zibidinin seviyesine ineceksin, belkide tam istedigini yapacaksin. Olay büyüyecek vsvs..

Sana biri ococugu diyor diye ölye'misin? O seviyede olan insanlarin sözünü takacak kadar düsmedik biz, sende düsme istersen.

Emrah Allah aşkına orda sonunda küfür yazdim amennada orda 1 tek yanlış kelime için mi silindi bütün mesaj adama küfür ediliyor benim zoruma gidiyor insanlar bu kadar rahat olamaz ya.
Haklısın renkdaş ama ana bacı katarak küfür eden o şerefsizleri insan yerine koyup daha fazla canını sıkma

Beyler biraz sakin olalım artık
giphy.gif

Peki küfür ederek eline ne gececek? Karsinda ki zibidinin seviyesine ineceksin, belkide tam istedigini yapacaksin. Olay büyüyecek vsvs..

Sana biri ococugu diyor diye ölye'misin? O seviyede olan insanlarin sözünü takacak kadar düsmedik biz, sende düsme istersen.
Sana destek veriyoruz kostek oluyorsun neyse bir sey demiyorum sana.

Şerefsiz adam nereden bilecek ananın, bacının değerini. Bu gavatların namusu ağıza alınacak kadar.
Yarın öbürgun bize yaparlar burda aynısını burdaki herkes birbirini tutsa keşke hakanin başına gelince sevmeyenler sevinmesi ayıp yazık günah Gökhan ya ben düşünüyorum çıkar yolu bulamiyorum zaten yemin ederim burdan başka üyeliğim yok sırf gevşeklik icin internette delikanlı aramakta zor.

Geçen Semih Çiğdem diye bir eleman Aydınla kavga etti bana küfür etti enteresan bir deneyimdi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Famara denen adam videolarda fena yalnız

direk bir Drogba potansiyeli taşıyor hoşuma gitti

Realist biri olmamdan olabilir. Direk düsündügümü söylerim, olaylari iyice analiz etmeye calisirm, safca dalmam.

Ama benim kimseye kirginligim fln da yok yani. Kimi sever, kimi sevmeyebilir, dogal birsey. :hat:

Bence daha aktif olmalısın, senle tartışmak gergin ve güzel oluyor . Tartışmaktan kastım da fikir alışverişi , bizim ülkede tartışmanın manası kavga olduğu için , belirteyim dedim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt