Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence daha aktif olmalısın, senle tartışmak gergin ve güzel oluyor . Tartışmaktan kastım da fikir alışverişi , bizim ülkede tartışmanın manası kavga olduğu için , belirteyim dedim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Öncelerden baya aktif olmuslugum dönemlerde vardi. Ülke'nin sartlari beni cidden soguttu. Sartlar dedigim yabanci sinirlamasi fln. O günler sinirlamanin Fener ve Besiktas'in Avrupa yasagindan getirildigi, Avrupa ceza kalktiginda sinirlamanin da kalkacagini yazip tartisiyorduk. Yine hatirliyorum, adamlar önümüzü kesmek icin neler uydurmus arkadas, insan tiksiniyor. Hem finansal acidan hem kalite acidan sinirlama olmasaydi araya acardik.

Tartismaya acigim hep. Tabi bazen bizim de bu konuda hatalarimiz oluyor. Bu yüzden cok elestiri gördük :D

Bende anlamadım ki ben Kweuke hayırlı olsun yazdım adam o sıra Aydınla kavga ediyordu. Kweuke mi al ulan dedi bastı küfürü

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caps falan almadınız mı? Kaçırmışız mevzuyu :)

3506503905_948ec7dfd7.jpg

Öncelerden baya aktif olmuslugum dönemlerde vardi. Ülke'nin sartlari beni cidden soguttu. Sartlar dedigim yabanci sinirlamasi fln. O günler sinirlamanin Fener ve Besiktas'in Avrupa yasagindan getirildigi, Avrupa ceza kalktiginda sinirlamanin da kalkacagini yazip tartisiyorduk. Yine hatirliyorum, adamlar önümüzü kesmek icin neler uydurmus arkadas, insan tiksiniyor. Hem finansal acidan hem kalite acidan sinirlama olmasaydi araya acardik.

Tartismaya acigim hep. Tabi bazen bizim de bu konuda hatalarimiz oluyor. Bu yüzden cok elestiri gördük :D
Hakan buradaysan hala benim katkılarımı unutmadın inşallah.

Vefa sadece bir semt adıymış.

Haydaaaaaaaooooooooooooooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt