- 10 Nisan 2013
- 59.626
- 43.270
- 3.943
HahahahGeçen Semih Çiğdem diye bir eleman Aydınla kavga etti bana küfür etti enteresan bir deneyimdi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahGeçen Semih Çiğdem diye bir eleman Aydınla kavga etti bana küfür etti enteresan bir deneyimdi
@Aydın Aslan videoları sony vegastan mı yapıyorsun şöyle bi Linnes videosu yapayım diyorum![]()
o barbaramı ? pavyon karısına dönmüş
Bende anlamadım ki ben Kweuke hayırlı olsun yazdım adam o sıra Aydınla kavga ediyordu. Kweuke mi al ulan dedi bastı küfürüHahah o mevzu ne la
Valla @Emrah Yıldırım bile karıştırdıysa senin karıştırman normal hocam
Chloe Moretz bu Palvin'e hakaret etmeyelim :asd22:
Ben seni severim Hakancım
Öncelerden baya aktif olmuslugum dönemlerde vardi. Ülke'nin sartlari beni cidden soguttu. Sartlar dedigim yabanci sinirlamasi fln. O günler sinirlamanin Fener ve Besiktas'in Avrupa yasagindan getirildigi, Avrupa ceza kalktiginda sinirlamanin da kalkacagini yazip tartisiyorduk. Yine hatirliyorum, adamlar önümüzü kesmek icin neler uydurmus arkadas, insan tiksiniyor. Hem finansal acidan hem kalite acidan sinirlama olmasaydi araya acardik.Bence daha aktif olmalısın, senle tartışmak gergin ve güzel oluyor . Tartışmaktan kastım da fikir alışverişi , bizim ülkede tartışmanın manası kavga olduğu için , belirteyim dedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende anlamadım ki ben Kweuke hayırlı olsun yazdım adam o sıra Aydınla kavga ediyordu. Kweuke mi al ulan dedi bastı küfürü
La olum manyak mısın nesin gene antin kuntin haberler bulup geliyonfamarayı alıyoz galiba lannn
Abi ne demiş ?Benitezin hocası açıklama yapmış koşun
Yok yaCaps falan almadınız mı? Kaçırmışız mevzuyu![]()
famarayı alıyoz galiba lannn
Hakan buradaysan hala benim katkılarımı unutmadın inşallah.Öncelerden baya aktif olmuslugum dönemlerde vardi. Ülke'nin sartlari beni cidden soguttu. Sartlar dedigim yabanci sinirlamasi fln. O günler sinirlamanin Fener ve Besiktas'in Avrupa yasagindan getirildigi, Avrupa ceza kalktiginda sinirlamanin da kalkacagini yazip tartisiyorduk. Yine hatirliyorum, adamlar önümüzü kesmek icin neler uydurmus arkadas, insan tiksiniyor. Hem finansal acidan hem kalite acidan sinirlama olmasaydi araya acardik.
Tartismaya acigim hep. Tabi bazen bizim de bu konuda hatalarimiz oluyor. Bu yüzden cok elestiri gördük![]()