Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Tv de Mustafa Denizli Hocayı izledim epeydir uğramıyordum foruma acaba ne gibi gelişmeler var diye merak ettim.
Konuşulan futbolcular arasında en göze çarpan Castillo gibi

Castillo'nun pek adı geçmedi , sadece Gökmen Özdemir , Scout izliyor dedi. Bundan ibaret .

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu sene kasmayalım sampıyon fb seneye transfer yaparız

Galatasaray forumu diye girdik.
Bizden çok febeşli var.
Kardeşim angut.com var.Oraya girin germeyin insanları boş yere yani.
Ne transfer konuşabiliyoruz ne maç muhabbeti edebiliyoruz.
Kötüyüz diyene felaket tellalı rakipler bizden daha iyi diyene damga vuruyoruz.

Bazı gerizekalılar için söyliyim en eski üyelerdenim Üye Adım Fatih Yarlıgayan gerçek ismim.
Mesaj filan attım foruma giremiyorum sınırsız ban istemiştim kaç sene önce passowrd hatırlamıyorum dönüş olmadı tarafıma
Bu isimle acım dedim üyelik.

Kimse yönetici bu forumda insanların Galatasaraylılık duygusunu sorgulayın.
Tc kimlik isteyin Galatasaraylı arkadaş önerisi isteyin
Önüne gelen üyelik almasın ki kalite artsın forumda.Fenerli olanda fenerliyim desin üye olurken verilsin üyelik ama forumu trollemesin.
Germesin insanları herkezin fikri kendine eyvallah ama işin ucu Galatasaray forumunda Galatasaraylılara dokunmamalı..

Galatasaray forumu diye girdik.
Bizden çok febeşli var.
Kardeşim angut.com var.Oraya girin germeyin insanları boş yere yani.
Ne transfer konuşabiliyoruz ne maç muhabbeti edebiliyoruz.
Kötüyüz diyene felaket tellalı rakipler bizden daha iyi diyene damga vuruyoruz.

Bazı gerizekalılar için söyliyim en eski üyelerdenim Üye Adım Fatih Yarlıgayan gerçek ismim.
Mesaj filan attım foruma giremiyorum sınırsız ban istemiştim kaç sene önce passowrd hatırlamıyorum dönüş olmadı tarafıma
Bu isimle acım dedim üyelik.

Kimse yönetici bu forumda insanların Galatasaraylılık duygusunu sorgulayın.
Tc kimlik isteyin Galatasaraylı arkadaş önerisi isteyin
Önüne gelen üyelik almasın ki kalite artsın forumda.Fenerli olanda fenerliyim desin üye olurken verilsin üyelik ama forumu trollemesin.
Germesin insanları herkezin fikri kendine eyvallah ama işin ucu Galatasaray forumunda Galatasaraylılara dokunmamalı..

tc kimlik yok bende napcaz

CYuJTG1WYAI-9wG.jpg
This smoking magpie from Manchester is pretty big on Twitter https://buff.ly/232FrDC

Bu küfürleri edenler çok ciddi cezaların olduğunun farkında değil galiba
Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt