Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fransız genc forveti izleyen varmı hiç ? yorumları nelerdir kasımpaşadaki erenin verdigi katkıyı verirmi merak ediyorum

Arkadaşlar sakin olalim fwmiz burak yilmaz bana sampiyonluk sözü vermsdir!

arkadaşlar ltf şu benitez in 90 lık maçlarını izleyin öyle yorum yapın ltf.yani bu arkadaş ta cidden inanılmaz bir potansiyel var.bir 90 dk lık maçını izleyin eminim hemen başka maç arayacaksınız o derece inanılmaz kreatif çabuk ve doğru karar verebilen topla süratli bir oyuncu.ciddi ciddi saklı kalmış yetenek bence.bulana kocaman alkış benden.son zamanlarda izlediğim yaşı buralarda olan ender yetenkli oyunculardan birisi.tutar tutmaz bilmiyorum ama inşallah olur fiyatı ne ise işte.
ahmet rts sana guvenilir mi bilmiyorum fakat ins haklisindir

arkadaşlar ltf şu benitez in 90 lık maçlarını izleyin öyle yorum yapın ltf.yani bu arkadaş ta cidden inanılmaz bir potansiyel var.bir 90 dk lık maçını izleyin eminim hemen başka maç arayacaksınız o derece inanılmaz kreatif çabuk ve doğru karar verebilen topla süratli bir oyuncu.ciddi ciddi saklı kalmış yetenek bence.bulana kocaman alkış benden.son zamanlarda izlediğim yaşı buralarda olan ender yetenkli oyunculardan birisi.tutar tutmaz bilmiyorum ama inşallah olur fiyatı ne ise işte.

Izlediniz mi siz? Kaç maç baktınız .

Sent from my iPhone using Tapatalk

A Sporu izliyordum, Alp Pehlivan öve öve bitiremedi Benitez'i.6,5 Milyon verebiliyorsak Carrilo, Ben Arfa gibi adamlara bir vermiyoz da bu kapalı kutuya veriyoruz anlamadım.

Bu benitezi ontivero takaslı bi paketle alamaz mıyız acaba?

Benitez'i tanımam etmem ama arkadaş şu ontivero ile bir etmeyi de bırakın. O adam gelirken kendi Takımında bile oynamamış ve alt Yapılardan sürekli kovulan bir çocuk olarak geldi . Bu adamın yine istatistik verileri var, onda o bile yoktu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt