Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.450
- 596
- 1.523
Bu benitezi ontivero takaslı bi paketle alamaz mıyız acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyon dollar 4.6 milyon euro ediyor, buyuk bir fark degil ama yinede.Dolar euro kur farki o kadar buyuk degil ki.
kur farkı deil mesele zaten arjantin piyasasında € bazlı bi işlem yokDolar euro kur farki o kadar buyuk degil ki.
ahmet rts sana guvenilir mi bilmiyorum fakat ins haklisindirarkadaşlar ltf şu benitez in 90 lık maçlarını izleyin öyle yorum yapın ltf.yani bu arkadaş ta cidden inanılmaz bir potansiyel var.bir 90 dk lık maçını izleyin eminim hemen başka maç arayacaksınız o derece inanılmaz kreatif çabuk ve doğru karar verebilen topla süratli bir oyuncu.ciddi ciddi saklı kalmış yetenek bence.bulana kocaman alkış benden.son zamanlarda izlediğim yaşı buralarda olan ender yetenkli oyunculardan birisi.tutar tutmaz bilmiyorum ama inşallah olur fiyatı ne ise işte.
Avrupada devre arasi. Fiyatlar enflasyonlu. Takimlar oyuncu birakmiyor. Bu yuzden bitmis liglere yoneliniyor herhalde.
Hem Sisto'yu izledin mi allah askina?
şu dediğin olsa hemen gelsin de öyle olmaz en az 3m euro isterler
ne diyo bu deli manyak
arkadaşlar ltf şu benitez in 90 lık maçlarını izleyin öyle yorum yapın ltf.yani bu arkadaş ta cidden inanılmaz bir potansiyel var.bir 90 dk lık maçını izleyin eminim hemen başka maç arayacaksınız o derece inanılmaz kreatif çabuk ve doğru karar verebilen topla süratli bir oyuncu.ciddi ciddi saklı kalmış yetenek bence.bulana kocaman alkış benden.son zamanlarda izlediğim yaşı buralarda olan ender yetenkli oyunculardan birisi.tutar tutmaz bilmiyorum ama inşallah olur fiyatı ne ise işte.
Ali naci cücük
ahmet rts sana guvenilir mi bilmiyorum fakat ins haklisindir
15 senedir futbol izliyorum göz var nizam var.Videolardan bile neyin ne olduğu anlaşılıyor.
Bu benitezi ontivero takaslı bi paketle alamaz mıyız acaba?
A Sporu izliyordum, Alp Pehlivan öve öve bitiremedi Benitez'i.6,5 Milyon verebiliyorsak Carrilo, Ben Arfa gibi adamlara bir vermiyoz da bu kapalı kutuya veriyoruz anlamadım.
yok
Korkma Buraktan kotusu gelmez.
A Sporu izliyordum, Alp Pehlivan öve öve bitiremedi Benitez'i.6,5 Milyon verebiliyorsak Carrilo, Ben Arfa gibi adamlara bir vermiyoz da bu kapalı kutuya veriyoruz anlamadım.