Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Volland ve Lasogga hakkında ne düşünüyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben burak ve umut'a güvenmiyorum mu desin. FM oynamıyor adam gerçek insan yönetiyor
Tarıkla mı devam edelim? sene sonu bi sağbek alır sabriyi de şutlarız. Tarıktan başlamak lazım sarbinin tırnağı etmez de maaşını verecek salak bulamayız. Hamit kazmasıyla paketleyip katara filan şutlamak lazım.Hep tarik gönderilecek yaziliyor gitsin zaten ama tehlikenin farkindamisiniz? sabrinin de sözlesme sezon sonu bitiyor ozaman tek bir sag bek kalmis oluyor takimda, sonuc olarak bunlar demezmi ozaman sabir ile yola devam edelim diye?
Kanat alicaz diyorlar, Benizte ile ilgileniyorlar. Iste burdan kaybediyoruz vizyon sifir abi. Daha kanat ile orta sahayi ayirt edemeyen adamlar takimizi yonetiyor. Benitez ofansif orta saha oyuncusu bizim Emre Colak'tan farki yok. Bizim scout ekibi sanirim youtubeta skills goals yazip oyuncu begeniyor baska aciklamasi olamaz o adami alirsak 8 milyonu cope atmis oluruz. Zamaninda Hajrovici de youtube dan izleyip yeni Robben demislerdi. Yazik valla yazik
dedi de bence yönetime baskı kurmak için söyledi. zaten söyleyiş tarzı da bana pek inandırıcı gelmemişti biten bişey varmış gibi değil de bi öngörü söyler gibi konuştu.Musti hafta sonu bir transfer daha gerçekleşecek demedi mi?
lan bu beniteze baktım az biraz youtube'dan , teknik süratli falan da elimizde kalır kolu bacağı, milyon eurolar söz konusu...bruma olayına dönmesin bu da..
sizden bi denizlinin telefonunu isticem acil, iki birşey söylemem lazım..
74 kere paylaşıldı bu konuda
Volland ve Lasogga hakkında ne düşünüyorsunuz
Volland en az 15 Milyondan acilir bonservisi.
Lasogga kazma ve cok sakatlaniyor. Ama gücünden dolayi bizim ligde yine is yapar.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Bu Lasogga ilk başta baya şişiriliyordu
74 kere paylaşıldı bu konuda
güncelliğini korusun o haldeben de 90 dk izledim ağzım açık falan kalmadı tamam yetenekli bi oyuncu ama o paralar verilip alınacak adam değil bence 2-3 milyona alırlarsa eyvallah da 6-8 milyon arası bişey verilirse kerizlik olur bence o paralara daha iyi oyuncular bulunabilir.bizim taraftarda zaten bi genç fetişizmi var nerde genç bi oyuncu var hemen gelsin 2 çalıma 2 harekete hemen tav oluyoruz. haijrovic geldiğinde de burda sayfalarca övdüler adamı sonuç ortada bizim kulüp bu genç oyuncu sevdasından batacak bi gün dünyanın parasını döktük sonuç sıfır, hani 1 tanesi mi tutmaz tutmadı işte dünyada bu konuda klinik vakayız resmen.sen zaten youtube dan bakarak adam begenirsen suanda takimda Formica vardi ..
millet 90 dakika izliyor agzi acik kaliyor .