Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben burak ve umut'a güvenmiyorum mu desin. FM oynamıyor adam gerçek insan yönetiyor

O zaman taraftarıda yönetecek burak ve umut tabiki değerli oyuncular ama 3 kulvarda mücadele eden bir takımız 2 forvet yetmiyo 1 tane daha almamız lazım demeliydi burak ve umutu koruyup kollamak bize gelen hocaların ilk işi zaten.

Hep tarik gönderilecek yaziliyor gitsin zaten ama tehlikenin farkindamisiniz? sabrinin de sözlesme sezon sonu bitiyor ozaman tek bir sag bek kalmis oluyor takimda, sonuc olarak bunlar demezmi ozaman sabir ile yola devam edelim diye?
Tarıkla mı devam edelim? sene sonu bi sağbek alır sabriyi de şutlarız. Tarıktan başlamak lazım sarbinin tırnağı etmez de maaşını verecek salak bulamayız. Hamit kazmasıyla paketleyip katara filan şutlamak lazım.

35d1642684c9bbd7bca48be4cc166f63.jpg

Kanat alicaz diyorlar, Benizte ile ilgileniyorlar. Iste burdan kaybediyoruz vizyon sifir abi. Daha kanat ile orta sahayi ayirt edemeyen adamlar takimizi yonetiyor. Benitez ofansif orta saha oyuncusu bizim Emre Colak'tan farki yok. Bizim scout ekibi sanirim youtubeta skills goals yazip oyuncu begeniyor baska aciklamasi olamaz o adami alirsak 8 milyonu cope atmis oluruz. Zamaninda Hajrovici de youtube dan izleyip yeni Robben demislerdi. Yazik valla yazik

Benitez kanat da oynuyor. Biraz bakin sonra konusun ..

lan bu beniteze baktım az biraz youtube'dan , teknik süratli falan da elimizde kalır kolu bacağı, milyon eurolar söz konusu...bruma olayına dönmesin bu da..
sizden bi denizlinin telefonunu isticem acil, iki birşey söylemem lazım..

sen zaten youtube dan bakarak adam begenirsen suanda takimda Formica vardi ..

millet 90 dakika izliyor agzi acik kaliyor .

Martin Benitez bos bir oyuncu degil.Dün bir macini daha izledim.Denizli klasik kanat istemiyor belli ki.İleride pres yapabilen,takım savunmasına katkı veren bir oyuncu istiyor bu da Benitez'in profiline uygun.Basit oynuyor,Sneijder ile yakın oynayacagini göz önünde bulundurusak iyi isler yapabilir.

Batalla'ya benziyor tarzı.Daha hızlı hareket edip,hızlı karar veriyor ama klasik kanat degil.Bunu belirtmekte fayda var.

Benitez sağdada oynayamıyor,bize sağ kanat lazım Poldi solda olmalı Carrillo ne yapıp edilip alınmalı,forvetede Famara

Aston Villa, Arsenal forması giyen Mathieu Debuchy'i kiralamak üzere.

sen zaten youtube dan bakarak adam begenirsen suanda takimda Formica vardi ..

millet 90 dakika izliyor agzi acik kaliyor .
ben de 90 dk izledim ağzım açık falan kalmadı tamam yetenekli bi oyuncu ama o paralar verilip alınacak adam değil bence 2-3 milyona alırlarsa eyvallah da 6-8 milyon arası bişey verilirse kerizlik olur bence o paralara daha iyi oyuncular bulunabilir.bizim taraftarda zaten bi genç fetişizmi var nerde genç bi oyuncu var hemen gelsin 2 çalıma 2 harekete hemen tav oluyoruz. haijrovic geldiğinde de burda sayfalarca övdüler adamı sonuç ortada bizim kulüp bu genç oyuncu sevdasından batacak bi gün dünyanın parasını döktük sonuç sıfır, hani 1 tanesi mi tutmaz tutmadı işte dünyada bu konuda klinik vakayız resmen.

Denizli'nin demesine göre bugün ya da yarın bi adam açıklanacak. Bunu kendinden çok emin söylemişti iki gün önce. Büyük ihtimalle ilk düşünülen adamdan haber bugün yarın gelecek ve olumsuz olursa daha önceden anlaşılıp bekletilen alternatif isim gelecek.

Kaynak yok bu arada, basın toplantısından çıkarım yaptım yanlış ta düşünüyo olabilirim.

D5803 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt