Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahahaha umutun kardeşi gelmiş kovun şu fenerliyi :D

Famar ve Ben Arfa gelsin. Ustune de Benitez.

Çok birşey istemiyorum di mi?

Ben Arfa Eskiden hayal gibiydi ama şu sıralar başkası ilgilenmiyomuş gibi di mi?

Ayrıca Transfermarkt a göre bonservisi 4.2 m pound bu adama çok az gibi geliyo bana.

Bir sakatlığı falan mı var?

Umut yetmiyordu bide akrabası çıktı.

Sent from my iPad using Tapatalk

Victor Blanco: "Gustavo'yu Haziran ayında satacağız. Eğer böyle devam ederse değeri artacaktır."

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni fenerli troll geldi.Umut'un akrabasını sanki bilmiyor, burada küfür edileceğini. Bakalım sen ne zaman takıma küfür edip ihraç edileceksin.

Çok yakın bir akrabası sayılmam.Belirtmiştim uzaktan akrabasıyım

Ayrıca zaten fenerliyim.Bunda sıkıntı yok ben buraya belli başlı humanist tavır takınmayanlara cevap vermek için girdim

beyler çok yoğun bir kuş saldırısı altındayız

Famar ve Ben Arfa gelsin. Ustune de Benitez.

Çok birşey istemiyorum di mi?

Ben Arfa Eskiden hayal gibiydi ama şu sıralar başkası ilgilenmiyomuş gibi di mi?

Ayrıca Transfermarkt a göre bonservisi 4.2 m pound bu adama çok az gibi geliyo bana.

Bir sakatlığı falan mı var?

Evet kafadan sakat, yoksa çok daha üst düzey bir oyuncu olur hayal bile edilemezdi.

Çok yakın bir akrabası sayılmam.Belirtmiştim uzaktan akrabasıyım

Ayrıca zaten fenerliyim.Bunda sıkıntı yok ben buraya belli başlı humanist tavır takınmayanlara cevap vermek için girdim
Senden ricam diğer fenerliler gibi milletin anasına bacısına küfür etmeden trollemen.

---------------------- Forward -------------------

------ Poldi -------- SN10 ------------- Atsu

---------------- Donk ---------- Selçuk --------

Hücum ul good

çok pozisyon vermemizin bence en önemli nedeni chedjou arada gol atıyor diye seviliyor ama defans yol geçen hani ujfalujiyi hatırla gol atmıyordu ama top geçirtmezdi kolay kolay ...

Ujfalusi bu takimda olsaydi o da rezil olurdu. Hücum ve orta sahada oynayan adamlar ne defans yapmasini biliyor ne de rakip oyuncu karsilamasini.

Hatirlatmakta fayda var Ujfalusi'nin oynadigi sezonda ön taraf ve orta saha tas gibiydi, cok iyi alan kapatiyordu takim. Emre-Engin kanatlarda oynuyorlardi ama kanat dan ziyade adamlar göbege yakin oynuyorlardi ve defansif katkilari muazzamdi, bu yüzden de zaten Selcuk ve Melo o kadar rahat öne cikip skora katkida bulundular. Tabi bir Elmander gercegi de var, unutmamak lazim.

Demek istedigim su. Sorun tamamen defans da degil, tüm takimin defans anlayisinda yani takim savunmasinda. Evet Chedjou,Semih Balta vs yetersiz olabilirler ama tek suc bunlarda degil, hele hele sirf Chedjou da hic degil. Bakin tüm ilk yari ön liberosuz oynadi bu takim, orta sahada herkes elini kolunu sallaya sallaya kalemizse kadar geldi cünkü rakibi karsilayan adam yok, ne Selcuk ne de Bilal bunlar ikili mücadele kazanacak adamlar degil. Bizim gibi kirilgan bir takimin orta sahasinda tas gibi bir ön libero olmali.

Tabi tek cözüm ön libero degil cünkü yukarida belirttigim gibi tüm takimin defans anlayisi berbat ötesi. Ben defansif acidan bu kadar berbat bir takim görmedim CL de son senelerde. Elin dandik Astana'si falan bile bizden daha iyi sahaya parselleniyor.

Austin icin Southampton ~£4m ödeyecekmis :////
Takip et
​
​
Biliyorsunuz isim vermem ama galiba öyle bir GOLCÜ geliyor ki, milletin keyfi iyice kaçacak. Şu kadarını söyleyelim ADALAR dan bir GOLCÜÜÜÜ!
​
​
82 maçta 48 gol atan/üstelik 26 yaşında, en önemlisi de sözleşmesi mayısta bitiyor.Adam 1.90 boyunda kalıplı, güçlü golcü gibi golcü!!
:asd22::asd22:

Merhaba arkadaşlar

Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005392901681

:asd22:

Hem Fenerli hem de Umut Bulut'la aynı genleri paylaşıyor. Hayattan yiyebileceği bütün darbeleri yemiş bir arkadaş.

İşte tam olarak bu tiplerden bahsediyordum.Benim yazdığımdan çıkardığınız sonuç bu mudur ? Ayıp valla..

Merhaba, gercekten akrabasi isen ve bizleri trolleyen biri degilsen, Allah askina taraftarin düsüncelerini ilet bu Umut'a.

Olmuyor artik, bak bu isin sonu iye yere gitmiyor. Bir gün taraftarin biri cinnet gecirecek falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt