Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni fenerli troll geldi.Umut'un akrabasını sanki bilmiyor, burada küfür edileceğini. Bakalım sen ne zaman takıma küfür edip ihraç edileceksin.
Çok yakın bir akrabası sayılmam.Belirtmiştim uzaktan akrabasıyım
Ayrıca zaten fenerliyim.Bunda sıkıntı yok ben buraya belli başlı humanist tavır takınmayanlara cevap vermek için girdim
Vay emre kardesim naber?İşte tam olarak bu tiplerden bahsediyordum.Benim yazdığımdan çıkardığınız sonuç bu mudur ? Ayıp valla..
Famar ve Ben Arfa gelsin. Ustune de Benitez.
Çok birşey istemiyorum di mi?
Ben Arfa Eskiden hayal gibiydi ama şu sıralar başkası ilgilenmiyomuş gibi di mi?
Ayrıca Transfermarkt a göre bonservisi 4.2 m pound bu adama çok az gibi geliyo bana.
Bir sakatlığı falan mı var?
Senden ricam diğer fenerliler gibi milletin anasına bacısına küfür etmeden trollemen.Çok yakın bir akrabası sayılmam.Belirtmiştim uzaktan akrabasıyım
Ayrıca zaten fenerliyim.Bunda sıkıntı yok ben buraya belli başlı humanist tavır takınmayanlara cevap vermek için girdim
çok pozisyon vermemizin bence en önemli nedeni chedjou arada gol atıyor diye seviliyor ama defans yol geçen hani ujfalujiyi hatırla gol atmıyordu ama top geçirtmezdi kolay kolay ...
Senden ricam diğer fenerliler gibi milletin anasına bacısına küfür etmeden trollemen.
Takip etAustin icin Southampton ~£4m ödeyecekmis :////
Merhaba arkadaşlar
Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir![]()
Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir
Bou tam çöp zaten.Bou icin 6 milyon€ luk teklif reddedilmiş bu paraya ben arfa gelmezmi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte tam olarak bu tiplerden bahsediyordum.Benim yazdığımdan çıkardığınız sonuç bu mudur ? Ayıp valla..
Bu adamları Mustafa denizlimi buluyor yoksa scout ekibimiBou tam çöp zaten.