Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.749
- 5.094
- 1.343
s.a iyi nöbetler arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm uzatmadan gitsene ne zevk alıyosun lan kendine sövdürmekten. Ergen kuşlarda yeni tatmin olma şekli bu mu
D5803 cihazımdan gönderildi
Bu kolpacı yalancı adamın bir dediği çıkmamıştır zaten Genç kanat,Huntelaar,Austin fln değil sadece hiç bir adam akıllı duyumu yok hırt'ın.ersan önce riberyi üce katilyacak adamin hesabini versin
Trol olmasa diyeceğini der çeker gider. Bi de iyi niyetli Umut abine söylermisin falan diyolar.Ne dion
Sence troll mu
te doy una hostia
Adamin akrabasi bizde oynuyorTrol olmasa diyeceğini der çeker gider. Bi de iyi niyetli Umut abine söylermisin falan diyolar.
Trol olmasa diyeceğini der çeker gider. Bi de iyi niyetli Umut abine söylermisin falan diyolar.
Ben buraya gelirken bu tepkileri alacağımı biliyordum
O yüzden Fenerli olduğumuda belirttim.Gizleyecek saklayacak birşeyim yok dediğim gibi
Sorun varsa alayım hee sadece küfürse senin olayın saygı duyarım
Benim fenerli çok arkadaşım var da çok şükür böyle mallıklar yaparak mutlu olmuyolar. Umut'un gerçekten uzaktan akrabasımısın, söyleyeceğini söyledin öyleyse yol al ergen genç. Şansını zorlayan biri varsa o da sensinSenin ne sıkıntın var onu çözemedim ?
Senin ailen de,arkadaş grubunda felan hiç fenerli yok mu ?
Tek problemin bu mu yani ?
Verdiğin hakaretlere geri dönmedim ama şansını zorluyorsun
İyi tamam futbol konusalim hadi, Gsyi yorumla bakalim objektif bir sekildeSenin ne sıkıntın var onu çözemedim ?
Senin ailen de,arkadaş grubunda felan hiç fenerli yok mu ?
Tek problemin bu mu yani ?
Verdiğin hakaretlere geri dönmedim ama şansını zorluyorsun
Çok şükür kimsenin sırtına kene gibi yapışıp para kazanmadım, kazanmak istemedim. Jb geçtiğini düşünsem de açıklama gereği duydumAdamin akrabasi bizde oynuyor
Gayet normal
Normal olmayan senin cekememen bence
Git biraz para kazan
te doy una hostia
Taraflı bakmıyorum
Bana göre şike vardır.Yok diyen taraflı bakıyordur
Fenerbahçe,Beşiktaş şikeye kim karıştıysa ceza almalıydı
Küme düşeremiyorsan -10 ve -20 bir şekilde kapatılmalıydı bu olay.Farklı tercihlere gittiler insanlar futboldan soğudu maçlara gitmiyorlar
Ama geçmişinde temiz olduğuna inanmıyorum onuda belirteyim
İyi tamam futbol konusalim hadi, Gsyi yorumla bakalim objektif bir sekilde
Sagol fakedashAvatarini simdi yeni görüyorum. 10 nummara![]()
![]()

Sagol fakedash![]()