Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm uzatmadan gitsene ne zevk alıyosun lan kendine sövdürmekten. Ergen kuşlarda yeni tatmin olma şekli bu mu

D5803 cihazımdan gönderildi

Senin ne sıkıntın var onu çözemedim ?

Senin ailen de,arkadaş grubunda felan hiç fenerli yok mu ?

Tek problemin bu mu yani ?

Verdiğin hakaretlere geri dönmedim ama şansını zorluyorsun

Forvet istiyoz biz yokmu forvet be :38573:

Mustafa Denizli'nin kadrosunda görmek istemediği Tarık, Jem ve Rodriguez ile yönetim yolların ayrılması konusunda anlaştı. (Fotomaç)

eğer benitezde bukadar ısrar ediliyorsa kesin vardır bir dolap bence ya gerçekten iyi futbolcu yada komisyon malesef :(

Ben buraya gelirken bu tepkileri alacağımı biliyordum

O yüzden Fenerli olduğumuda belirttim.Gizleyecek saklayacak birşeyim yok dediğim gibi

Sorun varsa alayım hee sadece küfürse senin olayın saygı duyarım

Burasi Galatasaray forumu. fenerliler pek sevilmez dogal olarak ve bir cok üyemizin alerjisi tuta biliyor fenerli birisini burda görünce.
Derdini paylastin ama This GSCimbomForumu...

tumblr_mvyj69kVop1rj2phto1_500.gif

Benim fenerli çok arkadaşım var da çok şükür böyle mallıklar yaparak mutlu olmuyolar. Umut'un gerçekten uzaktan akrabasımısın, söyleyeceğini söyledin öyleyse yol al ergen genç. Şansını zorlayan biri varsa o da sensin

İyi tamam futbol konusalim hadi, Gsyi yorumla bakalim objektif bir sekilde

Ulan elin dandik takimlari neler neler beceriyor biz de hala scout ekibinin ne boka yaradigini tartisiyoruz ve transfer bekliyoruz.

Bakin Mainz takimi 2,5 sene önce Stuttgart dan Japon forvet Okazaki'yi aldi 1,5 Milyon gibi bir rakama. Kötü bir futbolcu degildi ama Stuttgart gibi mal bir takimda oynuyordu.
Neyse Mainz'a geldikten sonra 2 sene iyi performans gösterdi ve 1,5 Milyon€ ya aldiklari 29 yasindaki adami bu yaz 11 Milyona Leicester'a sattilar.

Onu sattiktan sonra gittiler Japonya'dan baska bir forvet aldilar 2,8 Milyon €'ya 23 yasinda Yoshinori Muto. Bu adamda ligin ilk yarisinda iyi performans gösterdi, pesinde EPL takimlari tur atiyormus simdi. Zaten Mainz'a gelmeden önce Chelsea de kapisini calmis ama adam banko oynayabilecegi bir takima gitmek istemis.

Demek istedigim su, ulan dandik orta halli takimlarinin becerdigini biz niye beceremiyoruz arkadas? Bunlari sorgulamak lazim. Niye bu kulüpte BIR TANE bile akilli kafasi calisan, futbol ve futbolcudan anlayan adam yok?

Adamin akrabasi bizde oynuyor
Gayet normal
Normal olmayan senin cekememen bence
Git biraz para kazan

te doy una hostia
Çok şükür kimsenin sırtına kene gibi yapışıp para kazanmadım, kazanmak istemedim. Jb geçtiğini düşünsem de açıklama gereği duydum

Taraflı bakmıyorum

Bana göre şike vardır.Yok diyen taraflı bakıyordur

Fenerbahçe,Beşiktaş şikeye kim karıştıysa ceza almalıydı

Küme düşeremiyorsan -10 ve -20 bir şekilde kapatılmalıydı bu olay.Farklı tercihlere gittiler insanlar futboldan soğudu maçlara gitmiyorlar

Ama geçmişinde temiz olduğuna inanmıyorum onuda belirteyim

Bize de şikeci diyorsun yani?

bizim derdimiz umuttan önce o karaktersiz 17 numarayla

umut öyle yada böyle gider ama o karaktersiz nasıl gidecek asıl sorun o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt