Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan elin dandik takimlari neler neler beceriyor biz de hala scout ekibinin ne boka yaradigini tartisiyoruz ve transfer bekliyoruz.

Bakin Mainz takimi 2,5 sene önce Stuttgart dan Japon forvet Okazaki'yi aldi 1,5 Milyon gibi bir rakama. Kötü bir futbolcu degildi ama Stuttgart gibi mal bir takimda oynuyordu.
Neyse Mainz'a geldikten sonra 2 sene iyi performans gösterdi ve 1,5 Milyon€ ya aldiklari 29 yasindaki adami bu yaz 11 Milyona Leicester'a sattilar.

Onu sattiktan sonra gittiler Japonya'dan baska bir forvet aldilar 2,8 Milyon €'ya 23 yasinda Yoshinori Muto. Bu adamda ligin ilk yarisinda iyi performans gösterdi, pesinde EPL takimlari tur atiyormus simdi. Zaten Mainz'a gelmeden önce Chelsea de kapisini calmis ama adam banko oynayabilecegi bir takima gitmek istemis.

Demek istedigim su, ulan dandik orta halli takimlarinin becerdigini biz niye beceremiyoruz arkadas? Bunlari sorgulamak lazim. Niye bu kulüpte BIR TANE bile akilli kafasi calisan, futbol ve futbolcudan anlayan adam yok?

Olaya gel. Bu sabah Muto ile ilgili başlık açma hazırlığı yapıyordum. Bu sezon baya bir izledim kendisini. Henüz birşey ispat etmiş değil ama iyi adam. Galatasaray'ın 3 kişilik santrafor rotasyonunda olmalı bence.

madem birine 5-6 m€ verebiliyoruz, gitsinler carrillo'yu alsinlar. tribüne seyirci cekmek istiyorlarsa mecburen bunu yapmalilar.

forvete de bedelsiz damiao'ya 2.5 yillik + 1 yil opsiyonu 2.5 m€ garanti ücret versinler ve 25.mactan sonra mac basi alsin. tutmasa bile iyi kötü brezilya'da piyasasi var.

iyi bir sol beke harcayacak 3-5 liramiz da varsa gidip carol rezilinden daha iyisini bulsunlar.

muslera
linnes chedjou denayer x
donk selcuk
carrillo sneijder podolski
damiao
​

İyi tamam futbol konusalim hadi, Gsyi yorumla bakalim objektif bir sekilde

Peki

Ben gs'yi hem içerden hem de dışardan bilen biri olarak yorumlayayım

Bana kalırsa şu ana kadar transferde güzel hamleler yapıldı.Donk'un yararlı olacağını düşünüyorum.Keza Linnes de faydalı adam.Bizle oynadığı kupa maçlarında dikkatimi çekmişti

Burak kadro dışı kalmalı.Medyada fenerli olsun veya beşiktaşlı rakip yorumcular kimi fazla tutarlarsa anla ki o oyuncuda sıkıntı vardır

Transfer olmazsa Umut abim oynamalı forvette o duruma biraz tarafsız bakamam :)

bugün alacağımız galibiyet bence herşey için çok önemli özelliklede özgüvenimiz konsunda futbolcuların inancı güveni artar . allah yardımcımız olsun .(galibiyetin üstüne sağlam bir forvet kap bildirimi de gelirse demeyin keyfimize :D ) hadi inşallah

Transfer yasagi yiyecek tek bir kulup var o da trabzonspor bu sene 5 oyuncusu fifaya basvurup 3'u sozlesmesini fesih etti

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulut kardesim galatasarayimizdan nem.kapmis belliki yasda genc ise yil sonuna yeni bir tarfatarimiz olur
Sovmeyelim.sevelim

te doy una hostia

Tarihi gazete başlıkları vs...

Ben değil tarih söylüyor

7184a7f1b2c6fd96d8d997867c93b4db.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Açar mısın biraz?

Yine forum kamuoyunda kızacaklar herhalde :)

O zaman yaşanmış,söylenti(?) diyelim.Çoğu zaman medyada yer bulmuş olaylardan bahsedeyim

Malatya-Beşiktaş maçından sonra Ergün Gürsoy'un Malatya'lı oyunculara vermiş olduğu prim bütün medyalarda yer almıştı o dönemlerde.Tabi o vakitler cezası yoktu oda ayrı bir parantez

Bolusporlu yöneticilerin yapmış olduğu açıklamalar

Galatasaray-İstanbul maçında yaşananlar

3 temmuz ne kadar kirli bir süreçse geçmişe gitmekte,aynı oranda bütün pislikleri ortaya dökecektir ki bu pek iyi olmaz

ajansspor marcello trotta ile ilgilendiğimizi yazmış avellino'nun forvetiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt