Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak bugün hattrick yapar medya ve fbjki coşturur

Olan bize olur

Ulan elin dandik takimlari neler neler beceriyor biz de hala scout ekibinin ne boka yaradigini tartisiyoruz ve transfer bekliyoruz.

Bakin Mainz takimi 2,5 sene önce Stuttgart dan Japon forvet Okazaki'yi aldi 1,5 Milyon gibi bir rakama. Kötü bir futbolcu degildi ama Stuttgart gibi mal bir takimda oynuyordu.
Neyse Mainz'a geldikten sonra 2 sene iyi performans gösterdi ve 1,5 Milyon€ ya aldiklari 29 yasindaki adami bu yaz 11 Milyona Leicester'a sattilar.

Onu sattiktan sonra gittiler Japonya'dan baska bir forvet aldilar 2,8 Milyon €'ya 23 yasinda Yoshinori Muto. Bu adamda ligin ilk yarisinda iyi performans gösterdi, pesinde EPL takimlari tur atiyormus simdi. Zaten Mainz'a gelmeden önce Chelsea de kapisini calmis ama adam banko oynayabilecegi bir takima gitmek istemis.

Demek istedigim su, ulan dandik orta halli takimlarinin becerdigini biz niye beceremiyoruz arkadas? Bunlari sorgulamak lazim. Niye bu kulüpte BIR TANE bile akilli kafasi calisan, futbol ve futbolcudan anlayan adam yok?

O adamlarin hepsi bir futbol akli ile yonetiliyor.

Kulup yonetimi degisse bile futbol akli sabit kaliyor.

Bizdeki futbol akli kim? dursunla biladeri!! Hayatlatinda belki futbol macina bile para verip gitmemis herifler!!

Yakin donemdeki en iyi futbol akli a.albayrak !! :) Eh sonra olan bu iste, "I love you hodjam opeyim!!"

Umut abimin değeri pek bilinmiyor maalesef.Drogbalı dönemde,Juventuslu grupta verdiği katklılar vs,, hepsi unutulmuş

Burak'ı konuşan yok.Medya algı yönetimi yapıyor herkes yiyor maalesef.Neden çünkü Umut abim köylü medyaya göre

Şunu da belirteyim şu süreç sonunda herkes doğruları anlayacak.Yaz sonunda yönetim vs,, değişen olaylardan sonra bakalım şuan Umut abime sövenler neler diyecek

Merakla bekliyorum

Nasıl burak ı konuşan yok umut burak yasin sabri tarık hiçbirini istemiyoruz bu takımda. Sen duygusal davranıyorsun. Hepsi birbirinden çöp bu adamların.

Merhaba arkadaşlar

Bu konudaki ilk itirafim öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılmayacagi gibi adım Tuna Köse degil aslinda ve Sabri Sarioglu'nun memleketlisiyim Samsun merkezli varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Twitter adresim var arada Dursunla Hamzaya sovmek isin kullaniyorum.Sadece şunu belirtmek istedim. Sabri abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı bulmuyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden. Sabri abim grip, gerekirse kolu bacagi kırık bile olsa Sabri abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir 10 sene'dir bu kulube emek verdi vicdanli olun

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
hahahahahaahaaaaaahaahahahah :yine hakana patladı :D

Tebriklerrr bravo şimdi çöplüğüne defol abim hadi bakalım.

Merhaba arkadaşlar

Bu konudaki ilk itirafim öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılmayacagi gibi adım Tuna Köse. Sabri Sarioglu'nun memleketlisiyim Samsun merkezli varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Twitter adresim var arada Dursunla Hamzaya sovmek isin kullaniyorum.Sadece şunu belirtmek istedim. Sabri abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı bulmuyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden. Sabri abim grip, gerekirse kolu bacagi kırık bile olsa Sabri abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir 10 sene'dir bu kulube emek verdi vicdanli olun

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Git burdan

hakan o kadar negatif enerjili bir adamsın ki kuşlar senin adını duyunca hemen tribe girip ifşa oluyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt