Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Valla dua edin atmasın Burak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan elin dandik takimlari neler neler beceriyor biz de hala scout ekibinin ne boka yaradigini tartisiyoruz ve transfer bekliyoruz.
Bakin Mainz takimi 2,5 sene önce Stuttgart dan Japon forvet Okazaki'yi aldi 1,5 Milyon gibi bir rakama. Kötü bir futbolcu degildi ama Stuttgart gibi mal bir takimda oynuyordu.
Neyse Mainz'a geldikten sonra 2 sene iyi performans gösterdi ve 1,5 Milyon€ ya aldiklari 29 yasindaki adami bu yaz 11 Milyona Leicester'a sattilar.
Onu sattiktan sonra gittiler Japonya'dan baska bir forvet aldilar 2,8 Milyon €'ya 23 yasinda Yoshinori Muto. Bu adamda ligin ilk yarisinda iyi performans gösterdi, pesinde EPL takimlari tur atiyormus simdi. Zaten Mainz'a gelmeden önce Chelsea de kapisini calmis ama adam banko oynayabilecegi bir takima gitmek istemis.
Demek istedigim su, ulan dandik orta halli takimlarinin becerdigini biz niye beceremiyoruz arkadas? Bunlari sorgulamak lazim. Niye bu kulüpte BIR TANE bile akilli kafasi calisan, futbol ve futbolcudan anlayan adam yok?
Umut abimin değeri pek bilinmiyor maalesef.Drogbalı dönemde,Juventuslu grupta verdiği katklılar vs,, hepsi unutulmuş
Burak'ı konuşan yok.Medya algı yönetimi yapıyor herkes yiyor maalesef.Neden çünkü Umut abim köylü medyaya göre
Şunu da belirteyim şu süreç sonunda herkes doğruları anlayacak.Yaz sonunda yönetim vs,, değişen olaylardan sonra bakalım şuan Umut abime sövenler neler diyecek
Merakla bekliyorum
Kafa kopartıcağıma dair duyumlar aldımA.S duyum varmı admindash?
emre bulut denen kisiye soruyorum
almanci misin?
kus musun?
gavat misin?
İlk soru ağır olmuşemre bulut denen kisiye soruyorum
almanci misin?
kus musun?
gavat misin?
Git burdanMerhaba arkadaşlar
Bu konudaki ilk itirafim öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılmayacagi gibi adım Tuna Köse. Sabri Sarioglu'nun memleketlisiyim Samsun merkezli varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir![]()
Twitter adresim var arada Dursunla Hamzaya sovmek isin kullaniyorum.Sadece şunu belirtmek istedim. Sabri abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı bulmuyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden. Sabri abim grip, gerekirse kolu bacagi kırık bile olsa Sabri abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir 10 sene'dir bu kulube emek verdi vicdanli olun
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahahahahaha
LAN HAKAN KARDESlMIZE KUFREDEMEZSIN GOTVEREN GAVAT
ne guluyon kufur edicen kufurhahahahahaha