Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki soru:

Bu akşam puan kaybedersek bunun sorumlusu kim olacak ? Denizli mi , yoksa forvet ve sağ açık transferini hala bitirememiş dursun mu ?

Çok net Dursun olacak.

Kusura bakmayın bu maçtan 3 puan alsak da şurası çok açık ki bu kadar inim inim inlediğimiz bir ilk yarıdan sonra tarihi bir puan farkı ile geride kapadığımız ilk yarıdan sonra başkan bozuntusunun GS sevgisi olsa çoktan forvet ve kanat alıp ilk gün koyardı Mustafa Denizlinin önüne!!

Tabiki Hamza Hamzaoğlu .

Akhisar kalecisi mantara bağladı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Getirin sunu

independiente-martin-benitez-icin-galatasaray-8052904_x_6001_o.jpg

milik+benitez =yok artık dedirtir valla.cidden bunları alırlar mı o kadar para varmı klüpte bilmiyorum ama cidden yetenekli adamlar 2 side.klüpleri ara transferde bırakırlar mı cidden şüpheliyim.umalım ki 2 side olsun.resmen çağ atlatırız.

"Teknoloji, cep telefonları falan çok hızlı gelişiyor ama en hızlı gelişen Burak.
Geçen sene 'kafa vuramıyor' diyorduk." Mehmet Demirkol.

"Burak Yılmaz gerçekten de birinci sınıf futbolcu. Onda adeta kendimi görüyorum...
" Eric Cantona.

Burada şu Gözde'ye hakaret ediyorsunuz da , şu kızın fanatikliğinin binde biri yok bizim muhabirlerde.Şu an öğrenciler için bilet vermeye çalışıyor.Helal olsun.

Hamza tum yaz forvet istedi.

Dursun kucuk bakkal alamadi.

O gitti. Devre arasi bitti hala forvet yok. Cunku dursunda cap yok.

Ben Galatasaraylıyım takımın başındayım takımda 1.5 tane forvet var 4 olması gerekirken. Hiçbirşey yokmuş gibi davranmam basarım istifamı derim forvet istedim almadılar.
Belki ben kötü olurum ama o başkan ertesi gün takıma forvet alır. Takımı düşünen insan bunu yapar. Gidip forvet lazımmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Takım kadrosu şampiyonlar ligi için yeterli demez. Bu yüzden hamza suçludur çünkü takımı değil kendisini düşündü.

Ajaxda damga vuran oyuncu pek yok

Eskisi gibi yetenek fabrikası değil

El Ghazi var ama fena şekilde abartıliyor

Milik'i begenip Benitez'i begenmemek olur mu yahu? Milik bence cok fazla abartiliyor. Daha yönlü birini isterim. Kötü oldugunu demiyorum.

Milik keşke gelse son yillarin en iyi transferi olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dinamo Zagreb Marko Pjaca'yı kaça bırakır acaba 1m euroya almışlar geçen sezon,piyasa değeri 6.5m şahane sol açık

Ya hala mi Hamza vs Dursun kapismasi.

Ikisinin de cani cehenneme.

Milk nedir ulan

Süt gibi topçu yu ne yapalım bize adam gibi adam lazım

Kuveykeeeeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt