Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada şu Gözde'ye hakaret ediyorsunuz da , şu kızın fanatikliğinin binde biri yok bizim muhabirlerde.Şu an öğrenciler için bilet vermeye çalışıyor.Helal olsun.

Tarık belasını başımıza kendisi sardı. Onu unutturmaya çalışıyor bence hepsi o. Twitter da gazladı milleti tarık diye diye aynı şekilde veysel içinde yaptı bunu. Sevmem o yüzden kendisini.

El Ghazi Milik paketi yapsak dicemde dursun kuweyke ile nakoulma paketi bile yapamaz?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milk nedir ulan

Süt gibi topçu yu ne yapalım bize adam gibi adam lazım

Kuveykeeeeeee

https://www.youtube.com/watch?v=-v5lUmU_7CU

30906961.jpg

Milik'i begenip Benitez'i begenmemek olur mu yahu? Milik bence cok fazla abartiliyor. Daha yönlü birini isterim. Kötü oldugunu demiyorum.

Kweuke´yi alalim Hakan ? Hem forvet, hem Adam, hemde kavga cikinca Volkan Demirel ile bogusabilir, al sana cok yönlü... Aziz Yildirim zeki adam, hep zebellah gibi adamlar aliyor, kavga cikinca, ezsinler diye.

Prinzipiell sollte der Transfer von Milik, einen Transfer von Benitez nicht ausschließen ? Mustafa sucht einen Mittelstürmer und einen Offensiven-Allrounder soweit ich ihn verstanden habe... (ikisini de alabiliriz)

Kweuke´yi alalim Hakan ? Hem forvet, hem Adam, hemde kavga cikinca Volkan Demirel ile bogusabilir, al sana cok yönlü... Aziz Yildirim zeki adam, hep zebellah gibi adamlar aliyor, kavga cikinca, ezsinler diye.

Prinzipiell sollte der Transfer von Milik, einen Transfer von Benitez nicht ausschließen ? Mustafa sucht einen Mittelstürmer und einen Offensiven-Allrounder soweit ich ihn verstanden habe... (ikisini de alabiliriz)
Daha yönlü derken futbol anlaminda konusuyorum.

Milik'te gerektiginde top sürüp gol atar, buna lafim yok. Ama ne biliyim ben pek tutamiyorum kendisini. Ben teknik adam olsam direk Benitez'i alip false 9 oynatirim.

Burağın oynadığı pozisyonunun gereklerini karşılama oranı, Sabrininkinden düşük !!

Üstelik Sabri GS lı ve takım içinde çete yaratmaz Burak karaktersizi gibi !

Burak bu takımın en büyük kanseridir!!

sabri yerine linnes var artik. Yazinda korayi aldikmi sag bek problemi dahada kalmaz.

Forvete kimseyi almiyorlarki...

Racing - İndependente maçının tamamını izledim.
Benitez hakkındaki izlenimlerim;
Bir kere top kontrolü çok iyi. Top ayağına yapışıyor ve yakışıyor. Beli kıvrak olduğundan topla birlikte kaleye sırtı donukken,ani & çevik bir donusle yüzünü kaleye dönebiliyor,bu sırada da tabi 1-2 rakip oyuncuyu ekarte etmis oluyor.Topu ayağına aldığında,ya topu surerek çalım atiyor(böyle yaparak yay civarında frikik aldı,gol oldu) ya da önündeki adamla ver-kaca giriyor.O sebeple bunu alacaksan,forvetin mutlaka al-ver yapabilmeli.Direk dikine gitmeyi dusunuyor, ver-kaç yapmayı seviyor, pası verdiğinde hiç beklemeden ileri doğru topsuz koşu yapıyor ki bu özelliği çok hoş; bizim oyuncular verir pası, sonra olduğu yerde bekler.Belirli bir sabit mevkisi yok;(en azından izlediğim maç için konuşuyorum)sağda,solda,merkezde gorebiliyorsunuz kendisini fakat, daha cok merkeze eğilimi mevcut gibi ve o bölgeden top almayi seviyor.Futbol zekasi,oyun gorusu yasina gore gayet olgun.Hizli ve hızlı olduğu gibi dogru karar verebiliyorki bu Bruma'daki temel eksiklikti mesela.Geriye donuslerde zorlaniyor gibi.enerji problemi mevcut.Yüksek tempoda zorlanabilir, oyundan düşebilir o sebeple.Bir de bundan, klasik bir kanat tarzında fişek gibi uçup, 50-60 metre top sürmesini bekleyemezsiniz.Patlayıcı kuvvet yonü zayıf çünkü.Anca kısa mesafelerde,dar alanlarda topla gider ve etkili olur.
Söyleyebileceklerim bu kadar.Bana kalırsa, eğer doğru kullanılırsa iş yapar, faydalı olur. Bonservisi çok uçuk değilse alabiliriz derim.

Cocugu 90 dk izlerseniz, önyargılarınız kırılabilir diyebilirim; YouTube'den 5-10 dklik goals & skills videoları ile pek bir şey belli olmuyor.

Son düzenleme:
Biri famara diyor oburu farfara diyor farkli adamlar mi lan bunlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Germán Alcain ‏@AlcainG 5 dk.5 dakika önce
Lo contamos en #TyCSportsVerano: se achica la diferencia x Benitez. Si Galatasaray ofrece 7,5€ x el 85% SE HACE. Un millón la diferencia...

Galatasaray 7,5 Milyon Euro verirse Benitez'in bonservisinin %85'ini alır.Fark 1 Milyon Euro.

Son düzenleme:
Daha yönlü derken futbol anlaminda konusuyorum.

Milik'te gerektiginde top sürüp gol atar, buna lafim yok. Ama ne biliyim ben pek tutamiyorum kendisini. Ben teknik adam olsam direk Benitez'i alip false 9 oynatirim.

Das war ein Witz...

Ben 1.85 boy civari, atletik, teknik ve iyi bir bitiricilige sahip forvetleri begeniyorum... Bunun disinda tabi Hayvan santrafor, Domuz santrafor, yada false 9 isleri de var, ist halt Geschmackssache...

bakalim sonunda kim gelecek. Benitez´de istedigim oyuncular arasinda...

Son düzenleme:
bizim millet neden böyle insanların gazına geliyo onu anlamıyorum

Popüler takipçisi çok futbolcu arkadaşları var yeter ciddiye alınmak için. Popüler biri bişey söylediğinde kendisine zıtta olsa kabul etmeye meyilli bizim insanımız. Komisyonları bu götürdü o transferlerde cefasını biz çekiyoruz.

Benitez icin 5 milyon euro ve sonraki 5 milyon ustu satista +degerin %25ini verin bitsin iste gayet guzel sekilde kandirmis oluruz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt