Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Money money money..

CY3pMPfWYAEa25v.jpg

Bu hıyarlar da kendini nimetten sanmaya başladı. Siz kimsiniz de milleti yönlendirmeye çalışıyorsunuz?

Paralı Köpekler sizi..

Yılmaz Vural: "Burak çok duygusa bir oyuncu. Onu okşamak, sevmek lazım."

:red:

Burak bu takımı bırakırsa onu sevecegim..
Bu takımda oldugu müddetce nefretimdir..
Bu kadar kabiliyetsiz bir adama bu kadar milyon dolarların odenmesine inanamıyorum..
Unal Baskan sana saygılarımı iletiyorum.
Anladın sen...

Adam 2 metre yanındakı şinoya pas atamıyor sonra kral oluyor çok kolay bazı şeyler dimi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TRTSporda neyden bahsediliyor. Twitter'ı olan biri Burak Yılmaz'ın senelik 3m€ dan fazla para aldığını yazsın!

Bu hıyarlar da kendini nimetten sanmaya başladı. Siz kimsiniz de milleti yönlendirmeye çalışıyorsunuz?

Paralı Köpekler sizi..

Doğru yu paranteze almışlar bide tehdit eder gibi :) Sanki bir tane doğru var bu dünyada. Yaşasın bağımsız göte ********************* diyebilen Galatasaray taraftarları.

Yeni üye olduğun için dikkatler senin üstünde. tanıt kendini biraz bize

abi 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim kendimi bildiğimden beri galatasaraylıyım en büyük tutkum galatasaray daha ne yazıyım bilmiyorum. Bu arada senin avatardaki adam da tam sayko diye hatırlıyorum:oley:

abi 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim kendimi bildiğimden beri galatasaraylıyım en büyük tutkum galatasaray daha ne yazıyım bilmiyorum. Bu arada senin avatardaki adam da tam sayko diye hatırlıyorum:oley:

gozlerim uzerinde tatlim
ne okuyorsun

İgdirda 40 bin lira veriyorlar özelde terör var diye kabul etmiyor doktorlar .

Yürekli bir zenci arkadaşmış. .

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..
Sahte diploma aldiracaksin bana deme oyle seyler

takipçi sayisi artirmak için herseyi söylüyor kiz

1 kere tuttu diye her zaman tutturacak degil ya

kim bilir kaç tane tweetleri silmistir

hayır abi ben takip ediyorum şuana kadar boş sallamadı, üstüne bir kişi linnes demezken o hayırlı olsun yazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt