- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Money money money..
![]()
Bu hıyarlar da kendini nimetten sanmaya başladı. Siz kimsiniz de milleti yönlendirmeye çalışıyorsunuz?
Paralı Köpekler sizi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Money money money..
![]()
Yılmaz Vural: "Burak çok duygusa bir oyuncu. Onu okşamak, sevmek lazım."
:red:
Bu hıyarlar da kendini nimetten sanmaya başladı. Siz kimsiniz de milleti yönlendirmeye çalışıyorsunuz?
Paralı Köpekler sizi..
Paralı Köpekler sizi..
Yeni üye olduğun için dikkatler senin üstünde. tanıt kendini biraz bize
abi 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim kendimi bildiğimden beri galatasaraylıyım en büyük tutkum galatasaray daha ne yazıyım bilmiyorum. Bu arada senin avatardaki adam da tam sayko diye hatırlıyorumley:
Sahte diploma aldiracaksin bana deme oyle seylerİgdirda 40 bin lira veriyorlar özelde terör var diye kabul etmiyor doktorlar .
Yürekli bir zenci arkadaşmış. .
abi 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim kendimi bildiğimden beri galatasaraylıyım en büyük tutkum galatasaray daha ne yazıyım bilmiyorum. Bu arada senin avatardaki adam da tam sayko diye hatırlıyorumley:
Bruma'yı, Rodriguez'i ıslıklayanlar bunlar değil miydi? Satılmış köpekler.
gözde nasıl boş oluyor kimseden ses çıkmazken o linnes bitti dedi
takipçi sayisi artirmak için herseyi söylüyor kiz
1 kere tuttu diye her zaman tutturacak degil ya
kim bilir kaç tane tweetleri silmistir
geldiBenitez gelmedi mi daha