Emre Kartal
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2010
- 4.317
- 0
- 1.146
Famara olursa tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye Hocam ? Ne Varmis bunda?
1,92m boy da masallahi olan esmer bir genc potansyal vaad eden bir arkadas...rüyalari güzellesdirebilen birisi.
Futbolda herşey mümkün.
tamam daha yakın tarihli bi kazıktan bahsedelim bizde kazık çok seç beğen al. sıradaki kazığımız haijrovic 4-5 milyona alınıp yine hakkında methiyeler dizilen videolarını ağzımız açık izlediğimiz bi kazık daha. velhasıl kendini yeterince kanıtlamamış, futbolcu olgunlaşmamış adamlara kumar oynayacak kadar zengin değiliz paramız kısıtlı daha akllı,risksiz ve nokta atışı transferler yapmalıyız. benitez çok kapalı kutu ve riskli bi transfer tutabilir orası ayrı ama tutmama ihtimali çok çok yüksek.
benitez geldi diyor aşkın inşallah burda beğenenlerin dediği gibi çıkar ben şüpheliyim
@Hakan Delikanlı @ Volkan Kara gözümüz aydın benitez oluyor galiba![]()
tamam daha yakın tarihli bi kazıktan bahsedelim bizde kazık çok seç beğen al. sıradaki kazığımız haijrovic 4-5 milyona alınıp yine hakkında methiyeler dizilen videolarını ağzımız açık izlediğimiz bi kazık daha. velhasıl kendini yeterince kanıtlamamış, futbolu olgunlaşmamış adamlara kumar oynayacak kadar zengin değiliz paramız kısıtlı daha akıllı,risksiz ve nokta atışı transferler yapmalıyız. benitez çok kapalı kutu ve riskli bi transfer tutabilir orası ayrı ama tutmama ihtimali çok çok yüksek.
Kardeş millete ANIRMAK diye neden hakaret etmek zorundasın, .her şeyi hakaret ile halletmeyin .10 mac sonra .. yorum yapilsin .. 1/2 mac sonra leshh diye anirtirlar buralari ..
10 mac sonra .. yorum yapilsin .. 1/2 mac sonra leshh diye anirtirlar buralari ..
Çıkmayacak ben inanıyorum sonuna kadar bir gelsin parçalıyı giysinde bakalımHocam feci bir yuk aldik omuzlarimiza yalniz. Bu transfer fos cikarsa bizi ...kerler burada :asd22: