Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye Hocam ? Ne Varmis bunda?
1,92m boy da masallahi olan esmer bir genc potansyal vaad eden bir arkadas...rüyalari güzellesdirebilen birisi.
Nat+Turnher1.jpg

tamam daha yakın tarihli bi kazıktan bahsedelim bizde kazık çok seç beğen al. sıradaki kazığımız haijrovic 4-5 milyona alınıp yine hakkında methiyeler dizilen videolarını ağzımız açık izlediğimiz bi kazık daha. velhasıl kendini yeterince kanıtlamamış, futbolcu olgunlaşmamış adamlara kumar oynayacak kadar zengin değiliz paramız kısıtlı daha akllı,risksiz ve nokta atışı transferler yapmalıyız. benitez çok kapalı kutu ve riskli bi transfer tutabilir orası ayrı ama tutmama ihtimali çok çok yüksek.

Nokta

Aşkın'a göre Famara ile ilgileniyoruz .Gökmen'e göre de bayağı yol katetmişiz Benitez ile birlikte.Ben artık bu isimlere fitim.Tutar tutmaz bilemem ,önceden de tanımazdım ama biri çalım yeteneği ,hızı biri de pivot santrafor özellikleri var.Umarım hayırlısı olur.Bana da bunlar olacakmış gibi geliyor.

Illa kanat martinez alcaksan fidel martinezi al

Castillo------fidel martinez
-------sneijder-------
--------famara-------

Su takimi izlemek isterdim 3 u maksimum 10 m € eder

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam daha yakın tarihli bi kazıktan bahsedelim bizde kazık çok seç beğen al. sıradaki kazığımız haijrovic 4-5 milyona alınıp yine hakkında methiyeler dizilen videolarını ağzımız açık izlediğimiz bi kazık daha. velhasıl kendini yeterince kanıtlamamış, futbolu olgunlaşmamış adamlara kumar oynayacak kadar zengin değiliz paramız kısıtlı daha akıllı,risksiz ve nokta atışı transferler yapmalıyız. benitez çok kapalı kutu ve riskli bi transfer tutabilir orası ayrı ama tutmama ihtimali çok çok yüksek.

Genclerden kazik gelsin , bizim yerli kazmalardan gelmesin ..

bruma/amrabat gibi adamlara kamyon dolusu para dokelim ama umut/burak/selcuk/semih/tarik gibi adamlara haram zikkim olsun .

Benim dusuncem budur !!

Martin Benitez

Famara Diedhiou

inşallah gelir bu ikili

Benitez'in 1 maçını izledim hücum gücümüze çok şey katar benitez bence

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
Son dakika olarak mutlu edelim sizi.
Sohbeti göster 18 retweet 33 beğenme
Yanıtla Retweetle 18
Beğen 33
Daha fazla
Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 6 dk.6 dakika önce
Benitez ile kulüpler anlaştı arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt