Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak i sevmiyorsunuz diye selcuku gommeyin arkadaslar selcuk iyi bu sene savasiyor..

Bu konuda malesef böyle genel bir yanılgı var, ki bu biraz Selçuğun "kanka"lığından da kaynaklanıyor. İkisi hep bir arada düşünüldüğünden Selçuk da arada kaynıyor. Yoksa şu anda Burak'la Selçuğun performansını bir tutmak büyük haksızlık.

Denizli'nin bu açıklamasını yeni duydum , kulübemde iyi oyuncular istiyorum , Transferi o yüzden yapıyoruz diyor.Bunun 2 anlamı var ya yeni gelenleri 11 düşünüp şimdikileri kulübeye düşünüyor ya da tam tersi direkt kulübe için alıyor.Umarım ilki gibi düşünüyordur yoksa Denilzi'de bay bay der ,zaten şampiyon yapacağı falan yok .Millet asar onu.

Takımı bir bütün olarak düşünmek lazım. Zaten kötüler gidip yerine daha iyisi gelirse klübede iyileşir ilk 11 de iyileşir.

Kim iyi ise o oynar belki ikiside çok iyi oynar podolski oynayamaz. Böyle böyle takımlar gelişiyor zaten. Senelerdir burak kesilmesin diye adam alınmıyor. Şimdi sende sinan kesilmesin diyorsun aynı mantık olmuyor mu. İyi yönünden düşün yasin birdaha forma göremez. Hem benitez sneijder e de yedek olur. Herkes her maç oynayamaz ki zaten.

paranın olmadıgı bir ortamda ne edeyim kalite yedegi kardesim ??

bize sağlam bir santrafor lazım, yedek falan degil.

önce santrafora kalite bir oyuncu alınsın, para artarsa kanatlara da takviye yapılır.

burak her yönüyle takımı baltalıyor, burak sorunu cözülmedikce barca'nın geri 10'lusu gelse sinirim dinmeyecek..

Bir Galatasaray taraftarı ve aynı zamanda futbolsever olarak Burak'ı izlemek İS-TE-Mİ-YO-RUM !!!

Benitez diyorlar güçlü ihtimal diyorlar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Yedder harika olur ama bize bırakmaları çok zor.

paranın olmadıgı bir ortamda ne edeyim kalite yedegi kardesim ??

bize sağlam bir santrafor lazım, yedek falan degil.

önce santrafora kalite bir oyuncu alınsın, para artarsa kanatlara da takviye yapılır.

burak her yönüyle takımı baltalıyor, burak sorunu cözülmedikce barca'nın geri 10'lusu gelse sinirim dinmeyecek..

Bir Galatasaray taraftarı ve aynı zamanda futbolsever olarak artık Burak'ı izlemek istemiyorum..

Farkındayım zaten burak a sinirlisin haklısında bu konuda. Ama ben eminim forvette alınacak bu takıma. Burak zaten moral ile oynayan bir adam dünki olaydan sonra kolay kolay toparlanamaz gelen kim olursa olsun onu keser. Böyle umalım böyle olsun.

Valla ben de arkadaşlara katılıyorum, Selçuk'u ben de acımasızca eleştirdim ama hakkını verin adam bu sene iyi ,bence Selçuk ve Olcan iyi yerliler.Umut ,Sabri,Burak gibiler yüzünden onların da adı çıktı.

Ben Yedder imkansız bir transfer bence. Hele hele devre arası..

Ben yedder famara benitez uclusunden 2sini transfer edersek bambaska bir galatasaray olur 2.yari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt