Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yaw bi takim 12 milyon'da 7 milyon'a neden düssün akil var mantik var

Adamin degeri en az 10 milyon zaten mal mi bunlar

Her takimda minimum 3 santrafor sart dogru diyorsun. Bir tane daha alinacaktir eger gecen sezonki hatalardan ders cikartmislarsa tabi.

Hiç sanmıyorum ama inşallah ders çıkarmışlardır. Süper Lig'de 2 forvetle zor şampiyon olunuyor. Şampiyon olduğumuz 2011-2012 sezonunu hatırlayın, forvetlerimiz Baros,Elmander,Necati ondan sonraki sezon Drogba,Burak,Umut en az 3 santrafor kesinlikle olmalı.

Hiç sanmıyorum ama inşallah ders çıkarmışlardır. Süper Lig'de 2 forvetle zor şampiyon olunuyor. Şampiyon olduğumuz 2011-2012 sezonunu hatırlayın, forvetlerimiz Baros,Elmander,Necati ondan sonraki sezon Drogba,Burak,Umut en az 3 santrafor kesinlikle olmalı.
Bknz, Umit Karan, Necati, H. Sukur ve Hasan Kabze. Ve senin verdigin ornek. Bu sene Besiktas mesela. Bir de mantik var tabi, simdi 24-25 kisilik kadro ile lige basliyorsun, rakamsal olarak da 3 forvet sart diyor insanin beyni dogru calisinca.

bütün yük gomise binmesin bi de genç golcü alsınlar

maicon saçları uzatmış

transfer edersek ilk şartımız saçlarını kazıtması olmalı

kaplar gelecek arkadaşlar bekleyelim sadece 1 gün

Genc oyuncu bekleme tudor´dan hic zaten. En son yaptigi aciklamayi takip etmedin muhtemelen, ki bu umudu beslemissin. Ama basari icin tecrübeli oyuncularin daha önemli olduklarini söyledi ve ona göre harteket edecegiz dedi. Yani tarzi bu, italyan futbolundan etkilenmis bir hoca acisindan da süpriz degil bu tespit...
Alacagimiz cogu oyuncular orta ve üstü yasta topcular olacak.

Genclere yönelecegini zannetmiyorum, sans verecektir, ancak cok fazla degil. U17´liler icinde gecerli bu.

Birkaç mevki için demiştim zaten, tamamı genç olamaz ve olmamalı alınacak oyuncuların. Şartlar ne olursa olsun, takip edip beğendiği birkaç genç oyuncu da yoksa bunu olumsuzluk olarak görürüm kariyeri açısından. Gençten kastım 17-18 yaş değil, bizim ligde zor, 22-25 gibi demek istedim...

Öncelik acerbi olmali

Olmuyorsa Maicon gelsin

Ikisi beraber kesin olarak gelmez +15 milyon 2 stopere veremeyiz

Bence belhanda ta verecegimiz Parayı Acerbi ve Maicon a verelim defansı saglama almış oluruz..

Sag ve solbekleri genc almak gerek...

Ama.hepimiz biliyoruz ki defansa da ortasaha ta da birer oyuncu alırlar defans hatti yine delik deşik olur..semih serdar aziz falan hikaye

Öncelik acerbi olmali

Olmuyorsa Maicon gelsin

Ikisi beraber kesin olarak gelmez +15 milyon 2 stopere veremeyiz

Hocam marifet ikisini beraber almakta...yanına kimi koyacaksın?
Topa vurmayı bilmeyen semih i mi yoksa yin 360 günü sakat serdar i mi..

En onemli yer defans blogu...

Bülent popescu....tomas song...

Başarı saglam.defansla gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt