- 16 Haziran 2010
- 208.731
- 162.425
- 6.838
Onu bende tanimiyorum ama istatistikleri guzel.Barca alt yapisindan
Bu cocuk da atletico 'dan hic izlemedim istatistikleri gozume carpti. Hector Hernandez - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bende tanimiyorum ama istatistikleri guzel.Barca alt yapisindan
Bu cocuk da atletico 'dan hic izlemedim istatistikleri gozume carpti. Hector Hernandez - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Sao paulo da uclu oynuyomus . tudor bosuna maicon ve junior'u istemedi.
Edit: cueva da 11' de
La bu cueva'yi daha onceden taniyorum .ederi en fazla 3-3,5 10 milyon flan hikaye geldi bana
Her takimda minimum 3 santrafor sart dogru diyorsun. Bir tane daha alinacaktir eger gecen sezonki hatalardan ders cikartmislarsa tabi.
Bknz, Umit Karan, Necati, H. Sukur ve Hasan Kabze. Ve senin verdigin ornek. Bu sene Besiktas mesela. Bir de mantik var tabi, simdi 24-25 kisilik kadro ile lige basliyorsun, rakamsal olarak da 3 forvet sart diyor insanin beyni dogru calisinca.Hiç sanmıyorum ama inşallah ders çıkarmışlardır. Süper Lig'de 2 forvetle zor şampiyon olunuyor. Şampiyon olduğumuz 2011-2012 sezonunu hatırlayın, forvetlerimiz Baros,Elmander,Necati ondan sonraki sezon Drogba,Burak,Umut en az 3 santrafor kesinlikle olmalı.
Onu bende tanimiyorum ama istatistikleri guzel.
Sinan 3. Forvet olarak kullanılacak galibabütün yük gomise binmesin bi de genç golcü alsınlar
Genc oyuncu bekleme tudor´dan hic zaten. En son yaptigi aciklamayi takip etmedin muhtemelen, ki bu umudu beslemissin. Ama basari icin tecrübeli oyuncularin daha önemli olduklarini söyledi ve ona göre harteket edecegiz dedi. Yani tarzi bu, italyan futbolundan etkilenmis bir hoca acisindan da süpriz degil bu tespit...
Alacagimiz cogu oyuncular orta ve üstü yasta topcular olacak.
Genclere yönelecegini zannetmiyorum, sans verecektir, ancak cok fazla degil. U17´liler icinde gecerli bu.
Senin adam aslinda, tam bir firsat transferi bana gore.Jovetic fazla para istedigi icin Sevilla vazgecmis. Inter'e kira+opsiyon teklif etsek hos olurdu.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öncelik acerbi olmali
Olmuyorsa Maicon gelsin
Ikisi beraber kesin olarak gelmez +15 milyon 2 stopere veremeyiz