Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında eldeki stoper adaylarımız: Serdar, Ahmet, Semih, Hakan, Donk, Ozan Kabak + Acerbi geldiğini düşünürsek sıralama aşağıdaki gibi olur;
1) Acerbi
2) Serdar
3) Ahmet
4) Ozan Kabak
5) Donk
6) Hakan
7) Semih
Bunlardan 2 si gitmek zorunda olacak donk kalıp semih + hakanın gitmesi daha makul olacaktır yoksa donk ve adı çıkan visca ile başarılı olunmaz bence en güzeli 2 stoper transferi olacak ki öyle olursa donk'u da bir takıma iteleyebiliriz elde 5 tane stoper olur eğer ki 3 lü oynayacaksak kenarda 2 alternatifimiz olur :D
Acerbi den sonra Koray var bı de

Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada brezilya da maicon ile 7 m euro karşılığında anlaştığımız haberleri çıkmaya başladı onlara göre sabah olunca galiba haber hızlı yayılıyor

Benim anlamadigim Lyonun madem Marceolaya 10 milyon ödiyecek kadar parasi var neden gidip Vidayi almiyo

Zaten Marcelo kaca geldide 10a gidiyo ? Bjk bedava alip alip nasil bu paralara satiyor bu kazmalari anlamadim gitti bi terslik var bu iste

Yönetim farkı, bizde de amaclari kulübe hizmet etmek olan birilerri olaydi iyi işler yapardık Avrupa'da 10m para degil artik

Oguzhan 20 milyon avroya Arsenalde
Kjaer 13 milyon avroya Milanda
Ozan 10 milyon avroya Benficada

Varmi Arttiran ? Bu Fanatik Gazetesinin Fantezilerinede hayranim Oruc baslarina vurmus resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt