Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier Lig bu sıralama ödül paraları gerçekse oha diyorum :D

Bunun Stat gelirleri,Faizi falanda var :)

premierleague_prizemoney2017.webp

Beşiktaş oyuncu satmadan alamıyor sanırım.

Bizde durum nasıl?

Örneğin Bjk 10 a Marceloyu sattı.

11 verip AbouBakar 'ı alamıyor dimi?

Bu arada Ozan ve Oguzhan o kadar para etmez ama , Kjaer 10 küsüre satılabilir hala bence.

Ertem Sener denen Troll Yillarca Milleti kandirdi hala bunu ciddiye alip Benzema haberlerini yaydilar.

Ciddi ciddi Bjk Benzema Konusu geciyor yaziliyor ciziliyor saka gibi yahu

Bizde durum nasıl?

Bu arada Ozan ve Oguzhan o kadar para etmez ama , Kjaer 10 küsüre satılabilir hala bence.

kjaeri 10 a satarsında senelik 4 mio ücred alıyor fenerde avrupada ancak roma filan verir bu parayı oda belki

bi gittik bjk fener konuşulur olmuş,yatın uyuyun

nice de bizim gibi heryere sardıracak bu transfer döneminde belli ki çok karşılacaz

Bizde durum nasıl?

Kjaer 10 milyon küsüre satilsin serefsiz evladiyim bidaha konusmicam. Kjaer zaten 8 milyona geldi degerini ne yaptida katladi ? Sampiyonlar Ligimi kazandi ? Alt Tarafi Süper ligde oynuyor yasida ilerliyor sen bakma basinin sisirdigine Zamaninda Gökhan Gönül Barcelonada oynuyordu Ozan Tufan Manchester United onlar hep palavra

Fransa ligide yükselişe geçiyor yalnız. Futbolu bayağı domine edecekler anlaşılan. Ispanyollarin dönem bitiyor bana göre

Kjaer 10 milyon küsüre satilsin serefsiz evladiyim bidaha konusmicam. Kjaer zaten 8 milyona geldi degerini ne yaptida katladi ? Sampiyonlar Ligimi kazandi ? Alt Tarafi Süper ligde oynuyor yasida ilerliyor sen bakma basinin sisirdigine Zamaninda Gökhan Gönül Barcelonada oynuyordu Ozan Tufan Manchester United onlar hep palavra

Ben de öyle diyorum ama anlamıyorum fener ve bjk pahalıya satıyor hep değerinin üstünde Çin'e falan.

Fransa ligide yükselişe geçiyor yalnız. Futbolu bayağı domine edecekler anlaşılan. Ispanyollarin dönem bitiyor bana göre
boşversene ,milan güçlendi,leeds united geri geliyo.italyan zengin başkanı var.yeni başkan rivadan gelen parayı iyi kullanır inşallah.tekrar rakip olucaz bunlarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt