Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rövans maci bundan önceki ilk macta Porto 3:1 kazanmisti o macta iyi oynamisti. Yani rakip Bayern sonucta.

Adamlar evinde affetmiyor gelen gideni eziyor, Arsenal'e de 5 tane attilar bu sene. Oyuncuyu degerlendirmek adina ne kadar dogru olur bilemem dedigim gibi Bayern sonucta.

Boateng'i de maymun etmisti Messi, günlerce dalga konusu olmustu. Ben pek tanimiyorum Maiconu, kendisini savunmak gibi bir gayretim de yok sadece böyle maclara göre yorum yapmak ne kadar dogru tartisilir.

yok zaten yukarda da yazdığım gibi sadece kötü oynadığını düşündüğüm bir maç olarak ortaya koydum zaten 2 sene geçmiş üstünden

bayern deplasmanında kötü oynadı diye adama leş falan demedim yani :D yalnız thiagoya 6pasta kafa vurdurması ayıp olmuş

nihat hatipoğlu, bir kadın izleyicinin "silikon taktırmak günah mıdır?" sorusuna "vücudunda çökme olan hanımefendiler kocalarıyla iyi muhabbet olsun diye taktırabilir." şeklinde yanıtladı.

Anlaşılır gibi değil Maicon'u beğenmemek, kimi alacaktık ki Marquinhos'u mu?

Maicon hem teknik hemde zeki bir adam gayet güçlü çevik hava topları güzel sezonda 4-5 gol de atacak birisi..

Bir sinerji yapayım Maicon üstada;

YouTube (2 dk)

YouTube (10 dk)

bundan 3 hafta önce ali naci Clichy Zabaleta gibi eplde kalmak istediği için reddetti dedi,sonra geçen hafta bir anda geliyor deyince şaşırmıştım,bu adamların hepsi sallıyor arkadaşlar

Anlaşılır gibi değil Maicon'u beğenmemek, kimi alacaktık ki Marquinhos'u mu?

Maicon hem teknik hemde zeki bir adam gayet güçlü çevik hava topları güzel sezonda 4-5 gol de atacak birisi..

Bir sinerji yapayım Maicon üstada;

YouTube (2 dk)

YouTube (10 dk)
Hayatiniz aptal youtube videolariyla ve fm ile geciyo

Hakan balta ve semihe de yaparsin boyle video

Acerbi gibi bize topla ileriye çıkabilen stoper şart, Maicon bam güm topa vuran bir adam göründüğü kadarıynen.
gönül isterdi ikisi tandem olsun ama illa biri alınacaksa acerbi sonuna kadar kovalanmalı olmazsa maicon alınmalı.

Ertan Süzgün @ertansuzgun

İSTİHBARAT:

Belhanda: 8 milyon Euro bonservis 3 de yıllık.

Gomis: 2.5 milyon Euro bonservis 3 de yıllık.

Yıllık 350 bin Euro imaj

Belhanda'ya o parayi hangi akil ile veriyorlar yaw

abubakar porto, talisca benfica da sans bulamadı, süper ligde sezona damga vurdular. maicon'u kötü stoper degil, sadece bonservisi yüksek.

Gianluca Di Marzio‏@DiMarzio

#Salah from @OfficialASRoma to @LFC, deal done @22mosalah @SkySport

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt