Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.004
- 5.485
- 2.493
baskanimi yalamak isteyen ne cok adam var he..
Birileri yalamalı kardeşim
Hazır transferler hızlanmısken bu ulvi görevi ele alıp Başkanı sürekli övmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskanimi yalamak isteyen ne cok adam var he..
Hoca 2 tane as bek istiyorum dedi clichy olmasa bile mutlak yerine birini alacaklardır ama bence clichy olabilecek ücretler istiyor o da geleceğini düşünüyorum![]()
Forum burası olabilir farklılık konusunda yorumlarda. Portodaki maicon olacaksa gelsin tabiki ama sao paolu taraftar boşuna sevinmiyor yani. Ama burda suçlu sadece maiconda değil. Adamların bir kaç maçını bantan izleyince takım komple sorun yaşadığı aşikar. Adamın kalitesi ve tercübesi net ligimizin üzerinde yani bencede ama sao paolodaki perfomansıda soru işareti oluştura biliyor taraftarımızda.Doğru söylüyorsun da aynı oyuncu için, iki kişiden birbirinin fevkalade zıttı iki yorumun gelmesi de tuhaf kaçıyor. Sadece Maicon için değil genel anlamda konuşuyorum. Maicon her türlü katkı verir ile maliyeti biraz fazla oluyor veya Maicon kesin iş yapar ile Maicon çok övülecek bir stoper değil ama faydalı olur yorumlarını anlarım mesela.
Bu yorumu aslında Porto'nun 3 yıl evvel Bayern'den 6 yediği maçı koyup "bu herif leş" diyenler için de yazdım, aynı hatayı Kjaer'i fb transfer ettiğinde Lille'nin farklı mağlup olup Kjaer'in batırdığı maçın özeti örnek gösterilerek "kazma herifin teki" diyenler de yapıyordu.
Both 15m my friend
Too expensive
Maicon transferi için Muzzi Özcan yetkilendirilmiş anladığım kadarıyla
O ilgileniyordu yani o transferle
İnsallah clichy gelir de solbek dusunmeyiz. Ama paralari savuruyoruz solbeke para kalacagini dusunmuyorum clichy olmazsa.
kılışi demişken oda bir beke göre acayib top çalıyor çok hırslı sürekli öne oynuyor asisti çok olmasada acayib dinamik 1 sene uçar bizim ligde sonrasını bilemem.
tetenin en önemli özelliği top çalma ve hırsı zaten aynen.
Dursun basqan cok istekli
raiola geliyo ya tete içinşu Juanfran'ı alsalar bari