Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru söylüyorsun da aynı oyuncu için, iki kişiden birbirinin fevkalade zıttı iki yorumun gelmesi de tuhaf kaçıyor. Sadece Maicon için değil genel anlamda konuşuyorum. Maicon her türlü katkı verir ile maliyeti biraz fazla oluyor veya Maicon kesin iş yapar ile Maicon çok övülecek bir stoper değil ama faydalı olur yorumlarını anlarım mesela.

Bu yorumu aslında Porto'nun 3 yıl evvel Bayern'den 6 yediği maçı koyup "bu herif leş" diyenler için de yazdım, aynı hatayı Kjaer'i fb transfer ettiğinde Lille'nin farklı mağlup olup Kjaer'in batırdığı maçın özeti örnek gösterilerek "kazma herifin teki" diyenler de yapıyordu.
Forum burası olabilir farklılık konusunda yorumlarda. Portodaki maicon olacaksa gelsin tabiki ama sao paolu taraftar boşuna sevinmiyor yani. Ama burda suçlu sadece maiconda değil. Adamların bir kaç maçını bantan izleyince takım komple sorun yaşadığı aşikar. Adamın kalitesi ve tercübesi net ligimizin üzerinde yani bencede ama sao paolodaki perfomansıda soru işareti oluştura biliyor taraftarımızda.
Ben onun avrupaya geri gitmek istemesini göz önünde tutarak eski seviyesine ulaşmak istediğini çıkartıyorum yinede. İnşallah herşey istediğimiz yönde olur.

c7NJRa2.gif

Both 15m my friend

Too expensive

Belhanda,Gomis,Maicon İyi isimler.Clichy,acerbi daha da iyi isimler üstüne imbulayı alırlarsa ayakta alkışlanır sonra yönetime istifa denir :) :) Ne kadar transferde doğru işler yapsalarda yinede yaptıkları istifa etmeleri için yeterli.

bu muzzi özcan iyimiş ya 1-2 transfer daha yaptıralım buna

İnsallah clichy gelir de solbek dusunmeyiz. Ama paralari savuruyoruz solbeke para kalacagini dusunmuyorum clichy olmazsa.

Para derdine düşmemek lazım eğer bu seneyi kaybedersek seneye CL de olamazsak daha çok şey kaybederiz o yüzden gerekli harcamalar yapılır tekrar bir hava yakalarız

kılışi demişken oda bir beke göre acayib top çalıyor çok hırslı sürekli öne oynuyor asisti çok olmasada acayib dinamik 1 sene uçar bizim ligde sonrasını bilemem.

tetenin en önemli özelliği top çalma ve hırsı zaten aynen.

Clichy çok soğukkanlı bi adam işini en iyi şekilde yapar. Bileği falan çok temiz, yürüyerek top çalar yani kart falanda görmez öyle. Uygun fiyata alırsak 2 sene iyi iş yapar. İstersek sezon sonu iyi performans sergilerse 3 e 4 e satarızda yani

siz yazın ben de huzurunuz için kuş kovalayım:D sergen iş başında : )

Dursun basqan cok istekli

Diger mevkiler nolacak

Gomis 2.5m
Maicon 7m
Belhanda 8m

3 oyuncuya toplam 17.5m bonservis

Bunun daha sag beki var, sol beki var, orta sahasi var, sol kanadi var, forveti var, var oglu var, acerbi alinirsa diger mevkilere transfer yapmakta zorlanirsin, hem italyan oyuncular kolay kolay Turkiye'ye gelmez

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt