Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
bu sabah 8+2 teklif etmisiz Acerbi icin, yine red etmisler, konu kapanmis
gg wp
8+2m teklif ettik ve yine mi kabul etmemisler
El insaf daha kac verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sabah 8+2 teklif etmisiz Acerbi icin, yine red etmisler, konu kapanmis
gg wp
bilyom ama macion da lider özellikleri var,ortasaha pok gibi olsa da şu an itibariyle maiconu kolay kolay yemez forumdakiler.Benim mesajimi dogru anlamadin galiba Sergen, ben Maiconí bu takimda gormek isteyenlerdenim zaten. Ama Ramos da gelse, bu orta saha ile o da rezil olur. Mesajim bu.
Umarim ironi yapiyorsundur renktas, oyle oldugunu umuyorum yoksa durum vahimederiz tabi. önemli olan önünde selçuk ve tolga varken iyi oynamak. iki tane taş gibi ön liberoyla ben de oynarım stoperde![]()
Umarim ironi yapiyorsundur renktas, oyle oldugunu umuyorum yoksa durum vahim![]()
sassoulo yu .bneliğine fifaya şikayed etmemiz lazım 29 yaşındaki 1 yıllık kontratosu kalan adama bu kadar mevla isteyemezler bunla ilgili bir maddede vardı tıpkı bosman gibi
Chedjou yu oylesine dedim, hani Chedjou dan beklentiler yuksekti sonra rezil rusva oldugu maclar olunca aklima direk o geldi. Yoksa x bir isim de soyleyebilirdim asil verdigim mesaj baska.ironi yapıyorum da ched in durumu farklıydı. eğer bu da benzer nitelikteyse yandık. Oyuncunun çaresiz olmasını anlayabilirim ama ağır saçmalamasının bahanesi olamaz diye düşünüyorum. bkz chedjou.
sassoulo yu .bneliğine fifaya şikayed etmemiz lazım 29 yaşındaki 1 yıllık kontratosu kalan adama bu kadar mevla isteyemezler bunla ilgili bir maddede vardı tıpkı bosman gibi