Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim mesajimi dogru anlamadin galiba Sergen, ben Maiconí bu takimda gormek isteyenlerdenim zaten. Ama Ramos da gelse, bu orta saha ile o da rezil olur. Mesajim bu.
bilyom ama macion da lider özellikleri var,ortasaha pok gibi olsa da şu an itibariyle maiconu kolay kolay yemez forumdakiler.

acerbi ile devre arasında görüşülsün artık.yeter..git pazdanı ya da adil ramiyi al.

Son düzenleme:
umarım acerbi 2018 ocakta juventus ile ön protokol imzalar da sassoulo da .s diye kalır

Bu italyanlar mal galiba 6 ay sonra adam bedavaya gidecek hala satmıyolar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maiconu ins döve döve köyüne geri yollamayiz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

sassoulo yu .bneliğine fifaya şikayed etmemiz lazım 29 yaşındaki 1 yıllık kontratosu kalan adama bu kadar mevla isteyemezler bunla ilgili bir maddede vardı tıpkı bosman gibi

Neyse benim dedigimi fava alin da eger orta saha ya ciddi transferler yapilmazsa soyle aylardan Ekim de alintilariz ;)

Maicon su an ucakta geliyor

Sabah Acerbi icin teklif yapmisiz

Whats going on

Umarim ironi yapiyorsundur renktas, oyle oldugunu umuyorum yoksa durum vahim ;)

ironi yapıyorum da ched in durumu farklıydı. eğer bu da benzer nitelikteyse yandık. Oyuncunun çaresiz olmasını anlayabilirim ama ağır saçmalamasının bahanesi olamaz diye düşünüyorum. bkz chedjou.

ironi yapıyorum da ched in durumu farklıydı. eğer bu da benzer nitelikteyse yandık. Oyuncunun çaresiz olmasını anlayabilirim ama ağır saçmalamasının bahanesi olamaz diye düşünüyorum. bkz chedjou.
Chedjou yu oylesine dedim, hani Chedjou dan beklentiler yuksekti sonra rezil rusva oldugu maclar olunca aklima direk o geldi. Yoksa x bir isim de soyleyebilirdim asil verdigim mesaj baska.

osman şenher
Maicon Sağ stoper yakında Maicondan daha iyi bir sol stoper gelecek pazarlıklar devam ediyormuş biraz sabır yarın Milliyet gzt sinde yazdım

10 milyon euro 30 yaşında adam teklif ediliyor ve kabul etmiyorlar ha komikmiş :D

maicona gerek yok daha ötesini söyliyeyim bonucci ramos savunması kur önüne bizim 2 öküzü koy her mac söveriz stoperlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt