Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DC78sqoXUAAUHqr.jpg

şunun için raporlanmışım. şimdiden söylüyorum. beni raporlayan adamın mevkisi forumdaki konumu beni zerre ilgilendirmiyor. bunun için bana ceza verilecek olursa bu forumun demokratik konumu ve eşitçiliği hakkında ciddi şüpheler içine düşerim. yazdığıma çizdiğime dikkat ediyorum. kimseyi rencide edici bir şey yazmam buraya.

he de geç

serdar ve ahmete kesinlikle güvenilmez.ozana da şimdilik şans verilmeyecegine göre...1 stoper daha şart.

iyi aksamlar beyler.

sasullo yeni teklikfmzi de reddetmis (8+2 milyon euro)

bu paraya kaliteli bir orta sahayi alsinlar

Yönetim çapsız, rezil. Ne derseniz deyin kabul ama bıktırdınız arkadaşlar. Sürekli olumsuz hava, her çıkan yalan haberlere inanmak nasıl kafadır peki? Bu ülkede gazeteciler 5 para etmez. Ama bizim taraftar yalan haber yapsın inanalım kafasıyla giriyorlar güne.
Size kimse hayal dünyasinda yaşayın demiyor ama artık taraftarsanız taraftarlığınızı bilin ve aklınızı başınıza alın lütfen. Iki senedir, özellikle son sene resmen doğranıyoruz, yönetim çapsız diye kimsenin sesi çıkmıyor.

Zeki Yavru: Beni gönderdikten 2 gün sonra yerime adam alarak bana ne kadar değer verdiklerini gösterdiler.

:asd22:

Yönetim çapsız, rezil. Ne derseniz deyin kabul ama bıktırdınız arkadaşlar. Sürekli olumsuz hava, her çıkan yalan haberlere inanmak nasıl kafadır peki? Bu ülkede gazeteciler 5 para etmez. Ama bizim taraftar yalan haber yapsın inanalım kafasıyla giriyorlar güne.
Size kimse hayal dünyasinda yaşayın demiyor ama artık taraftarsanız taraftarlığınızı bilin ve aklınızı başınıza alın lütfen. Iki senedir, özellikle son sene resmen doğranıyoruz, yönetim çapsız diye kimsenin sesi çıkmıyor.

önerin ne?

Ali Can Yaycılı‏Onaylanmış hesap @ac_yaycili 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
SON DAKİKA: SPK, Galatasaray'ın 86 milyon 355 bin TL bedelli sermaye artırım başvurusunu onayladı.

Twitter

Acaba bunu bekliyor olabilirler miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt