Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şunun için raporlanmışım. şimdiden söylüyorum. beni raporlayan adamın mevkisi forumdaki konumu beni zerre ilgilendirmiyor. bunun için bana ceza verilecek olursa bu forumun demokratik konumu ve eşitçiliği hakkında ciddi şüpheler içine düşerim. yazdığıma çizdiğime dikkat ediyorum. kimseyi rencide edici bir şey yazmam buraya.
necadi admin olduğun günler forum çok rengliydi keşke dönüp şaka desen be reyss
necadi admin olduğun günler forum çok rengliydi keşke dönüp şaka desen be reyss
iyi aksamlar beyler.
sasullo yeni teklikfmzi de reddetmis (8+2 milyon euro)
bu paraya kaliteli bir orta sahayi alsinlar
24 haziran saat 20de Fatih Terim belgeseli varmış Galatasaray TV'de
kaçırma derim
Dursun Özbek, Cuma Akşamı Saat 22.45'te TRT'de!dursun ne zaman saat kaç da trt cıkacak arkadaslar
Yönetim çapsız, rezil. Ne derseniz deyin kabul ama bıktırdınız arkadaşlar. Sürekli olumsuz hava, her çıkan yalan haberlere inanmak nasıl kafadır peki? Bu ülkede gazeteciler 5 para etmez. Ama bizim taraftar yalan haber yapsın inanalım kafasıyla giriyorlar güne.
Size kimse hayal dünyasinda yaşayın demiyor ama artık taraftarsanız taraftarlığınızı bilin ve aklınızı başınıza alın lütfen. Iki senedir, özellikle son sene resmen doğranıyoruz, yönetim çapsız diye kimsenin sesi çıkmıyor.
önerin ne?
@Emre Arslan onaylamadan inanmayız