Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle yoğun uğraşlar sonucu üyeliğimi tamamlayan moderatörlerimize cok tesekkur edıyorum.. Cok uzun zamandır zıyaretcı olarak forumu takıp edıyordum artık sizden biriyim..

Transferler hakkında ıllakı bende yorum yapıcam tavıselerımı ıletıcem fakat merak ettıgım bi durum var Dursun Baskan saat kacta hangı kanalda canlı yayında bugun acaba bı turlu ogrenemedım ?
Hoşgeldin renkdaş

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Linnes-Maicon-Serdar-Clichy
Vainqueur-Selçuk
Sinan-Belhanda-Garry
Gomis

ilk uefa maçına bu şekilde çıkarsak yönetim ve cenk için büyük başarı olur

Italya Ligi'nde fizik olarak güçlü orta sahalar oynuyor. Bizim ön liberoda kullanmaya çalıştığımız Dzemaili'yi hücum hattına yakın oynatıyorlar (Milli takımlarında da öyleydi). Ispanya'da ön libero oynayan Banega Inter'de 10 numarada oynuyor. O liglerde üst düzey takımlarda ön libero oynayan bir isim ligimizde defansif açıdan epey katkı verir gibi. Tudor son açıklamalarında iş ahlakı yüksek oyuncular istiyorum demişti. Ön liberonun yapmasını gereken kesici özellikleri göstersin, defansif açıdan güven versin, basit oynasın hücum hattındakiler işi bitirir.

Başakşehirden oyuncu alınmasına karşıyım. Cengiz ve visca dahil buna. Sistem takımi başakşehir ondan dolayı oyuncular kendi potansiyellerinin max seviyede ortaya koyuyor. 7-8 milyon vermeye gerek yok bu ligden oyunculara, hep hayal kırıklığı olduğunu unutmayalım.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PSV forumlarina bir bakayim ben.

iniesta ne alaka. hani tarzları uzaktan yakından benzemiyor.

Bkz etki. Bir alttaki videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsın. Orta sahan yok senin selçuk-tolga-donk büyük çöplük bunlar tam bir futbol acizliği içindeler. Bunların yerine gelebilecek herhangi seri orta saha level atlatır.

İniesta etkisi ile anlatılmak istenen bu. Daha detaylı anlatırım istersen.

Başakşehirden oyuncu alınmasına karşıyım. Cengiz ve visca dahil buna. Sistem takımi başakşehir ondan dolayı oyuncular kendi potansiyellerinin max seviyede ortaya koyuyor. 7-8 milyon vermeye gerek yok bu ligden oyunculara, hep hayal kırıklığı olduğunu unutmayalım.

cengiz özel bir oyuncu, her takımda iş yapar bence. zaten seneye büyük ihtimal avrupa'da ii bir kulübe gider.

Cengiz disinda o cocuk bence süper ligden alinabilecek tek oyuncu.
Brumanin satisindan gelen parayi ona harcardim.

cengiz özel bir oyuncu, her takımda iş yapar bence. zaten seneye büyük ihtimal avrupa'da ii bir kulübe gider.
Ben yine de beklendiği gibi üst seviye olamayacağını düşünüyorum. Abdullah avcı katkısı büyük oyununda.

Sanırım bireysel yeteneklerle ilerlemeye çalışan takımdan ziyade (Sneijder, Selçuk, Bruma, Podolski, Garry gibi oyuncuların bireysel performansına bakan) fizik olarak güçlü, pres gücü yüksek, tempo yapabilen bir takıma evriltmeyi düşünüyor Tudor bey. Maicon, Tete, Vainqueuer, Belhanda, Gomis... Fizikleriyle güreşerek oynayan boğa gibi isimler hep :D

Sol bekte artık riske girmeden Clichy transferini bitirmek gerek. Adam 4-5 istemiyor sonuçta, istediği paralar (doğruysa tabii) bizim rahatça verebileceğimiz paralar. O mevzuyu en kısa zamanda kapatmamız gerek. 2-3 yıl çok rahat katkı alırız kendisinden.

Sağ kanat için de bence Visca uygun bir maliyet artı oyuncu kabul ederlerse denenmeli. Belhanda gelince Sneijder kalırsa sol açık gibi oynayacak, o mevkide zaten Garry de var ama sağda oynayacak sadece Sinan var. O da sezon sonu topçusu oldu resmen. Asla güvenmiyorum hele ki menajeriyle yaptığı zibidilikten sonra direkt defetmemiz lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt