- 9 Ağustos 2011
- 59.667
- 34.272
- 3.558
s.a iyi nöbetler
Hoşgeldin tekrardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s.a iyi nöbetler
Uçakla gelmesede olur,yeter ki gelsinler![]()
Maicon windsurfle geliyormuş, an itibariyle Atlantik' i yarılamış; kesin bilgidir!...
Hoşgeldin tekrardan.Güç oldu biraz oldu ama üyelik işlemleri.
![]()
hoş buldum önemli olan aranıza katılabilmekti YAŞASIN GALATASARAYI MENFAATSİZ SEVENLERHoşgeldin tekrardan.Güç oldu biraz oldu ama üyelik işlemleri.
![]()
peki portoda kac tane macini izledin?
brezilya tarihinin en pahali transferini bize niye daha senesi dolmadan yari fiyatina satiyorlar?
bu arada istatistiklerine baktim
portada ilk ve son senesi disinda yedek oyuncu muamelesi görmüs gibi
Maicon - Leistungsdaten 2009 | Transfermarkt
kaptanlik olayina da o kadar takilmayin
Harbi niye öyle ya? Ben de üye olurken mahvolmuştum en son mail attım öyle hallolmuştu.
allah askina maiconun kac tane macini izledin
pepeyi her hafta izliyoruz realde
böyle bos mesajlarla alinti yapmayin benden
Nerde yaşıyorsun
peki portoda kac tane macini izledin?
brezilya tarihinin en pahali transferini bize niye daha senesi dolmadan yari fiyatina satiyorlar?
bu arada istatistiklerine baktim
portada ilk ve son senesi disinda yedek oyuncu muamelesi görmüs gibi
Maicon - Leistungsdaten 2009 | Transfermarkt
kaptanlik olayina da o kadar takilmayin
Beni tanıyor musun? Porto'da ne kadar maçını izlediğimi ben ne dersem inanacak mısın? İzlemedim desem, "izlemeden konuşuluyor" muhabbeti, izliyorum desem "yav he he" muhabbeti olacağını ikimizde biliyoruz bence. Ki böyle bir argümanda bulunman için de Portekiz Ligi yanlış tercih. Senin var olduğun ligin katbe kat üstü bir ligden bahsediyoruz. Pepe'ye kötü kariyer ya da berbat oyuncu diyen yok. Ancak şartlar itibariyle Maicon daha tercih edilmesi gereken bir oyuncu. 2 sene sonra Maicon'u her türlü en az 5 milyona satabilme lüksün var. Pepe 34-35 yaşında sakatlıklarla boğuşan, o yaşta sakatlıklardan nasıl döneceği belli olmayan bir oyuncu. Ancak yine de yanlış anlama Pepe'yi, Maicon'a tercih etmeni tercih meselesi olarak anlayabilirim. Tek derdim Maicon'a kötü oyuncu muamelesi yapılması. Cidden alabileceğimiz en iyi oyunculardan.
haklisin aslinda
yalan yok ben de yillardir portoyu takip ederim mesela
ligtv var nasil olsa her hafta sonu sabirsizlikla bekliyorum portonun maclarini
adamlar da ama acayip fussball oynuyorlar haci cok keyifli oluyor
ben misal gecen sene sirf portekiz ligini takip edebilmek icin digitürkün spor extra paketine üye olmustum