- 12 Haziran 2015
- 37.114
- 33.104
- 2.693
snamıyorum,kanatsız futbol olmaz
Tudorun aklında nasıl bir sistem var,kimse net olarak bilemiyor renktaş.Maçlarda göreceğiz artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha da bitmedi diyorum
Dur diyen yok çünkü
2015 kevin grosg..
2016 sigtorson soru işaretlerinden bir tane de bu yıl bekliyorum
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağ bek mümkünse çok sağlam olsun, bu basın o kadar it ki tüm sene her kanalda " şimdi şunun sabriden neyi fazla diyecek onlarca yorumcu var" dani alves gelse sabri de o kadar oynardı diyecek adamlar çıkacaktır basında pusuda bekleyen
İsmi zor söylenen biri olacaktır yineBir futbolcu daha alinip oynatilmazsa, dursunun bir operasyon oldugu tescillenir
Umarim haksiz cikarsin rtas
İstedikleri kadar konuşsunlar,bundan bizene.Biz işimize bakalım,yapılan doğruydu sadece ufak bir veda düzenlenebilirdi o kadar.
katılıyorum kesinlikle ama işte basın Sabri ve Selçek delisi biz de, karıştırmak için çomaklayacaklardır

İsmi zor söylenen biri olacaktır yine
Adını zor söyleyelim hatırlayamayalım diye abuk subuk isimlileri seçiyor böyle işlerde
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Corchia, Vainqueur ve Clichy olursa Tudor'a çicek filan yollamak lazım içine de bi tebrik mesajı atalım gerçekten bu transfer dönemindeki fark tudor + cenk ergün yoksa dursun aynı dursunley:
hiç heycanlandıracak bi transfer yok.bruman gitmiş,sneijderin gidecek diyolar.bjknin pepe haberi gibi,fenerin 2 sene önce naninin menajerini getirmesi gibi bi atraksıyon yaşamayı hakediyoruz
Renktaş Çenk Ergün %40 Transfer %60 Turistlik yaptı![]()
Seni heyecanlandıran 3 topçunun 2'si gitmiş ne bekliyosun daha???
Eğer basında geçen isimler; Maicon, Belhanda, Gomis, Vainqueur, Corchia/Tete, Clichy, Imbula(zor ama olabilir) büyük iş olmuş olur açıkçası hepsini getiriyorsa tabi uygun maliyetler içerisinde isterse dünya turu yapsın ama taktir edilir![]()
Ahmet bulut denen yamyam efil efil stoper aradığımız yerde bizim için niye pepe görüşmesi yapmamış merak ediyorum. Adi herif anca bizden oyuncu koparıp başka yerlere götürmeyi bilsin.